JAGODINA- Koalicija raseljenih lica sa Kosova i Metohije  pružila je danas snažnu podršku Srpskoj listi na predstojećim izborima u srpskoj južnoj pokrajini i pozivala Srbe sa KIM da svoj glas daju Srpskoj listi.

-Glas za Srpsku listu je glas za opstanak i odbranu sve što je sveto i naše na Kosovu i Metohiji, a potom i borbu za povratak na naša vekovna ognjišta,stoji u saopštenju.

Raseljeni podsećaju da su samozvani predstavnici Srba, a sada Đilasovi sledbenici poput Rade Trajković, u prošlosti bili samo dekor šiptarskim teroristima i glasali o proglašenju lažne države Kosovo kao poslanici u parlamentu tzv. Kosova.

-Glasali su za nasilno otimanje naših preduzeća i privatizaciju svega što je srpsko na Kosovu i Metohiji. Prognani Srbi, proterani iz svojih fabrika, bili su žrtve otmanja njihovih firmi i nezakonite privatizacije od strane Albanaca. Za svo to vreme Rada Trajković je bila poslanik Srba u parlamentu tzv. Kosova i ćutala je. Petkovići, Trajkovići i ostali samozvani predstavnici Srba punili su svoje džepove kupujući stanove po Beogradu i dodatno ponižavali sve srpske mučenike, sve koji se bore za istinski ostanak na KIM, navodi se u saopštenju.

-Jedino Srpska lista, uz punu podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, uspela je da obnavalja srpske svetinje uz pomoć države Srbije, svakodveno je ukazujući da je država Srbija uz svoj narod na KIM. Činjenica je da nema stanovnika na KIM koji nema podršku svoje države. Raseljena lica shodno mogućnostima, vise nišu ponižena  i građani trećeg i četvrtog reda, kao u vreme onih kojima sada služe lažni predstavnici Srba, kao što je Rada Trajković i njima slični. Živela Srpska lista i Srbija, glas za Srpsku listu je glas za opstanak i povratak, zaključeno je u saopštenju Raseljenih lica sa KIM