PALMA : ĐILASE TEBE I TVOJE IZVOĐAČE NAJPRLJAVIJIH I NAJPODMUKLIJIH RADOVA POZIVAM DA IDEMO NA POLIGRAF

JAGODINA-“Tebe Dragane Đilase i tvoje izvođače najprljavijih i najpodmuklijih radova, što su me lažno napadali, pozivam da idemo na poligraf. Poligraf nije materijalni dokaz za sud, ali poligraf je detektor laži. Đilase ja sam tebe tužio i tvoje izvođače prljavih radova, kriminalce, lažove i prevarante, a ne ti mene. Tako da ja čekam kada će da započnu sudski procesi, a vi sve vreme lažete u medijima, kako sam ja nešto uradio što nisam i zato te zovem siledžijo Đilase da idemo na poligraf sledeće nedelje za rad javnosti i građana Srbije, da saznaju da li je to što ste vi sve vreme lagali o meni tačno. Ti si Đilase napravio šemu kako da politički profitiraš na najprizemniji način, pa si pokrenuo svoje kriminalce, lažove i prevarante. Siguran budi sledžijo Dragane Đilas da nećeš politički profitirati, jer tebi je mesto u zatvoru, a ne meni. Ti si tukao suprugu i tasta sa teškim telesnim povredama ispred dece i rekao da ćeš da odrubiš ženi glavu. Treba Tužilaštvo i sudstvo da se bavi i time kako si ti zaradio te tolike pare i da građani Srbije saznaju. Siledžijo, pošto nećeš ti i tvoji izvođači prljavih radova na televiziju, pa si čak odbio da imamo duel i na tvojoj televiziji, evo Đilase pozivam te da idemo na poligraf”, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

Tepić: Marković Palma da bude priveden i sklonjen sa nacionalnih frekvencija

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da očekuje istražnu fazu, odnosno trenutak da Dragan Marković Palma bude priveden i sklonjen sa svih nacionalnih frekvencija gde mu svakodnevno omogućavaju da se “brani u svojoj cirkuskoj predstavi, a zapravo da preti vlasti, opoziciji, svedocima i žrtvama”.

„Sigurno bi situacija bila mnogo drugačija da nema taj manevarski prostor“, rekla je Tepić za novi broj nedeljnika Vreme, podsećajući da je slučaj Dragana Markovića Palme i dešavanja na njegovim žurkama u predistražnoj fazi kako bi se utvrdilo da li je bilo podvođenja maloletnica i ucenjivanja žena.

Tepić je navela da ima najmanje sedmoro očevidaca i žrtava spremnih da daju iskaz čim im tužilaštvo garantuje da će biti tretirani kao posebno osetljivi ili zaštićeni svedoci.

„Čeka se da im se pruži zaštita. Nemoguće da je ovo prva situacija ovakvog vrzinog kola u Srbiji. Sa jedne strane, kaže se da svedoci i žrtve moraju da prvo daju iskaze da bi im se na osnovu iskaza garantovala zaštita, a sa druge strane, oni ne žele da daju iskaze pre nego dobiju zaštitu“, navela je Tepić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *