PALMA : TVITER OZNAČIO MEDIJE IZ SRBIJE ŽUTOM BOJOM KAO U VREME HITLERA

„Deo medija u Srbiji je Tviter označio žutom bojom kao u vreme Hitlera. Ja bi da pitam Ameriku da li CNN sarađuje sa Belom kućom, da pitam Veliku Britaniju da li BBC sarađuje sa Vladom Velike Britanije. Naravno da sarađuju. Šta znači saradnja ? Posao medija je da prati ono što se radi, a ne da prati laži. Mediji moraju da prate izgradnju kliničkih centara, bolnica, autoputeva, fabrika. I ako to pratite onda ste saradnik vlade. Zašto Tviter, ako želi da radi iskreno i pošteno, ne vidi da neko sve vreme laže putem te društvene mreže, da na toj društvenoj mreži ima bar 35 posto lažnih profila i da ti koji se kriju iza lažnih profila dižu paniku, kao dve političke partije iz Srbije, a to su partije Dragana Đilasa i Vuka Jeremića koje preko Tvitera rade na rušenju Srbije“, izjavio je gostujući na televiziji Pink predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.“Tviter je zabranio i nalog Donaldu Trampu, koji nije hteo da ratuje po svetu. Oni bi hteli da uređuju unutrašnju poltiku Srbije. Njima smeta ekonomski napredak Srbije, naša stabilnost i sigurnost, zainteresovanost velikih kompanija da ulažu u Srbiji“, rekao je Marković.

SNIMCI IZ VAZDUHA POKAZALI SVIMA KOJI SE PRAVE DA NE VIDE KOLIKO SE SRBIJA RAZVIJA

„Jučerašnji snimci iz helihoptera televizije Pink sa obilaska gradilišta u istočnoj Srbiji je najbolja poruka za one koji se prave da ne vide. To je po onoj „vidi se kao iz vazduha“. Ajte vi koji non stop lažete o Srbiji da vidite iz vazduha da li je to istina da Srbija danas izgleda mnogo bolje nego pre. Vi iz vazduha ne možete da birate kadrove i ono što se vidi to ne može da se sakrije. A i zašto bi Srbija krila šta radi predsednik Srbije, Vlada Srbije i svi mi koji učestvujemo u tome, kao i koalicija SPS – Jedinstvena Srbija. I zato mi podržavamo Vučića. Zato što svake nedelje nešto počinje da se gradi i svake nedelje se nešto završava“, kazao je Marković.

VUČIĆU DAJ ĐILASU SEKUNDE NA RTS I ODMAH ĆE DA KAŽE KAKO SU IZBORNI USLOVI NAJBOLJI U ISTORIJI

“Pošto Draganu Đilasu nedostaju samo sekunde na RTS-u predlažem predsedniku Vučiću : “daj Đilasu sekunde na RTS – u i on će odmah da kaže “ovo su najbolji izborni uslovi koje je opozicija ikada imala”. Đilas sada ne može više da puni svoj budžet kao kada je bio na vlasti i na visokim funkcijama. Njegov problem su sekunde”, kaže Marković.

MILO ĐUKANOVIĆ, ALJBIN KURTI, DRAGAN ĐILAS I VUK JEREMIĆ NA ISTOM ZADATKU

„Nigde u svetu se nije desilo da jedan verski čin, kao što je ustoličenje Mitropolita crnogorsko – primorskog Srpske pravoslavne crkve Joanikija 5. septrembra na Cetinju, neko pretvara u problem, umesto da je svečanost. To rade Milo Đukanović i gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan. Ono što oni rade je udar na njihove građane, na građane Crne Gore, u kojoj se preko 29 posto stanovništva izjasnilo na poslednjem popisu kao Srbi. Ja pozivam i političare u Crnoj Gori i građane Crne Gore da nas ne svađaju političari. Što se ne ugledaju na Srbiju ? Kada je Aleksandar Vučić pozvao neke Srbe koji žive van Srbije da blokiraju nešto, da izazivaju sukobe. Nikada. Danas su glavni protivnici Srbije Milo Đukanović, Aljbin Kurti, Dragan Đilas i Vuk Jeremić. Oni su na istom zadatku i svima je cilj rušenje Srbije“, ocenio je Dragan Marković Palma.

NEKA NATO PRIHVATI LJUDE IZ AVGANISTANA JER IH OSTAVIO NA CEDILU

„Ljudi koji beže iz Avganistana treba da svoje utočište nađu u zemljama NATO pakta koji ih je ostavio na cedilu, pre svega u Sjedinjenim Američkim Državama. Amerikanci su poslednjih 20 godina u Avganistanu i šta se desilo. Sve se urušilo, samo je porasla distribucija droge za hiljadu posto. NATO te ljude nije sačuvao, pa neka ih i primi. Zanimljivo je da Talibani kontrolišu sve, a američki vojnici aerodrom u Kabulu i dan danas, iako se američka vojska povukla iz Avganistana“, rekao je Marković.