Iskoristite sjajnu priliku da u prijatnoj atmosferi, učionicama opremljenim najnovijom tehnologijom i uz pomoć naših profesora, savladate neki od naših mnogobrojnih kurseva.

U školi stranih jezika “Akademija Oxford” u toku je prijava i upis novih polaznika na kurseve stranih jezika, koji se organizuju u formi individualne i  grupne nastave, kako za odrasle tako i za decu.

Upis za dečije kurseve engleskog i nemačkog jezika je već počeo, a nastava počinje sredinom septembra. Grupna nastava namenjena deci  traje 10 meseci, sa pauzama koje uglavnom prate školske raspuste. Nastava se organizuje dva puta nedeljno u trajanju od 45min.

Organizujemo i grupnu nastavu engleskog i nemačkog jezika za odrasle. Kurs traje 3 meseca i obuhvata 25 dvočasa. Termini su dva puta nedeljno po 90 min. Nakon odlsušanih svih časova polaznici stiču pravo da polažu za sertifikat Akademije Oxford.

Upis zainteresovanih kandidata je u toku. Neophodno je da svi koji imaju interesovanje, kontaktiraju školu kako bi izvršili prijavu I dobili sve neophodne informacije o načinu realizacije nastave.

Svi zainteresovani kandidati prijavu mogu izvršiti ili na mejl adresu:  jagodina@akademijaoxford.com ili na jedan od brojeva telefona 035 885 29 58, 069 30 10 584 i 069 4 5555 84. Takođe je otvorena mogućnost i da prijavljivanje izvrše direktno u prostorijama škole, koje se nalaze u ulici Trepčaninova 1.

Možete posetiti i naš sajt kako biste se upoznali sa uslugama koje pružamo. https://www.akademijaoxford.com/

Vrata škole su uvek otvorena za sve polaznike.