SVILAJNAC-U Bobovu je danas završeno asfaltiranje i sanacija dve ulice, ukupne dužine više od 800 metara, a završetak radova i meštane posetio je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac:

„Sproveli smo ambiciozan plan da u drugoj polovini godine uradimo asfaltiriranja i sanacije ulica u sedam mesnih zajednica ukupne vrednosti više od 500.000 evra. Završili smo u Bobovu put koji praktično spaja dva dela sela i koji je bio u jako lošem stanju. Posle ovoga očekuje nas sanacija u Lukovici i da se završi do kraja ulica 27. marta u Svilajncu, čime završavamo uspešno ovu građevinsku sezonu“ – izjavio je on.

Milanović je još jednom zahvalio i meštanima Bobova na velikoj izlaznosti na izbore za članove Saveta mesne zajednice i istakao da će se, nakon formiranja Saveta, zajednički praviti planovi za projekte u naredne četiri godine, a da je jedan od najvećih projekata svakako izgradnja kanalizacije.

Marko Pavlović, član Saveta mesne zajednice Bobovo, istakao je odličnu saradnju ove mesne zajednice sa rukovodstvom opštine Svilajnac:

„Iz ove saradnje proistekli su brojni infrastrukturni projekti u našem selu, osim puteva, vodovodne mreže, rekonstruisana nam je ambulanta, škola, crkva, a sve su ovo preduslovi da mlade ljude zadržimo i sačuvamo na selu. Raduje me što se i dosta mladih ljudi kandidovalo na izborima za članove Saveta mesne zajednice, pa ćemo svi zajedno, uz podršku lokalne samouprave, još bolje i više raditi na novim projektima.“