ČAJETINA-Avantura park u centru Zlatibora nezaobilazna je stanica zabave tokom cele godine, a naročito u zimskim mesecima. Pod snežnim pokrivačem Avantura park se pretvara u pravu ski avanturu, pa je zima na Zlatiboru nezamisliva bez posete ovom zabavnom parku. Za predstojeću zimsku sezonu ”Ski Avantura” vredno priprema svoje sadržaje. Otvaranje ski škole predviđeno je za 24. decembar, a do tada će svi sadržaji biti spremni za ljubitelje snega i snežnih sportova.

U okviru Avantura parka u centru Zlatibora radiće tri ski staze, dva ski lifta i ski traka, a čak 30 instruktora brinuće se o tome da svi koji to žele načine svoje prve skijaške korake. Ski škola namenjena je kako deci, tako i odraslima, a osim Avantura parka u centru Zlatibora, ”Ski Avantura” radiće i na Torniku. U Avantura parku već sa prvim snegom krenuli su pripremni radovi i svakodnevno se radi na uređenju staza. Sve su pokrivene sistemom za veštačko osnežavanje, tako da će skijanje u parku biti omogućeno cele zime, bez obzira koliko bude snega.

Posebna pogodnost i ove zimske sezone je noćno skijanje koje će biti aktuelno tokom zimskog raspusta, a novitet u parku je tjubing staza, svojevrsna zabava za decu koja vole zimske čarolije. Dok deca uživaju u snegu, roditelji se mogu odmoriti u restoranu Avantura parka čuvenom po ukusnim specijalitetima i autentičnom planinskom ambijentu, pravom mestu za okrepljenje polaznika ski škole, kao i iskusnih skijaša. U okviru ”Ski Avanture” gostima je na raspolaganju ski renta i prodavnica sportske opreme. Sve što je potrebno skijašima i ljubiteljima zime mogu pronaći u Avantura parku, na jednom mestu, a sa sobom je potrebno da ponesu samo dobro raspoloženje i uživanje je zagarantovano.