JAGODINA- Informativna služba Grada Jagodina obaveštava sve potrošače u Jagodini o privremenom prestanku isporuke toplotne energije danas od 9 do 16 časova.

Kratkotrajan poremećaj u isporuci prirodnog gasa nastao je zbog neophodnih radova na gasovodnim objektima zbog čega će sve kotlarnice u gradu prestati sa radom. Građane molimo za razumevanje i strpljenje zbog nastale situacije, stoji u obaveštenju.

Iz jP „SRBIJAGAS“ obaveštavaju kupce prirodnog gasa u GRADU JAGODINA, da će zbog neophodnih radova na gasovodnim objektima u tom gradu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa danas od 9 do 16 časova.

Bez redovne isporuke gasa ostaće potrošači koji se tim energentom snabdevaju sa glavnih merno regulacionih stanica GMRS „JAGODINA“ i GMRS „JAGODINA 2“, odnosno svi potrošači u JAGODINI.

JP Srbijagas-ODS (Operator distributivnog sistema) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio korisnike distributivnog sistema koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.

Po završetku radova, a očekuje se da će oni biti urađeni najkasnije do 16:00 časova, JP „SRBIJAGAS“ će otpočeti sa redovnom isporukom gasa.

Molimo potrošače u JAGODINI da imaju razumevanja za navedene radove, stoj u saopštenju.