UDRUŽENJA IZ REPUBLIKE SRPSKE UZ PREDSEDNIKA VUČIĆA I SNS

BRATUNAC- Predsednici udruženja građana iz Bratunca i Zvornika u Republici Srpskoj, koji imaju pravo glasa na predstojećim izborima, potpisali su danas pismo podrške listi Srpske napredne stranke za izbore 3. aprila, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću. U saopštenju za javnost pet udruženja stoji da se pruža puna podrška bratskoj Srbiji, a ,,samim tim i listi SNS i predsedniku Aleksandru Vučiću“.

-Našu zahvalnost pokazaćemo na predstojećim izborima u Srbiji, koji će biti održani 3. aprila. Imajući u vidu nesebičnu podršku narodu Republike Srpske, koju je u proteklih deset godina pružao Aleksandar Vučić sa svojim saborcima i saradnicima iz SNS donosimo odluku da sve svoje resurse uključimo u cilju podške koja vodi pobedi naprednjaka, kaže se između ostalog u saopštenju udruženja iz Republike Srpske.

U udruženjima iz RS smatraju da je pobeda listeSNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem ,,pobeda svih nas“,  odnosno pobeda razvijene i ponosne Srbije koja će biti i dalje snažna podrška građanima Republike Srpske.

Sastanku u Bratuncu prisustvovali su funkcioner SNS Milan Stevanović i teolog Miloš Stojković, predsednik Svepravoslavnog kampa prijateljstva i jedan od organizatora sastanka.

-Volimo sve, ali ponosno poštujemo sebe. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS vratili smo kulturu sećanja i sada sa ponosom možemo da kažemo ko smo i šta smo. Nekada to nije bio slučaj. Naš nacionalni duh je vratio Aleksndar Vučić i SNS, zatim, identitet na koji smo svi mi ponosni, poštujući i voleći sve naše komšije ma koje vere i nacije. Zato je važno da pobedimo zajedno, ne Vučić i SNS, nego taj sabor koji mi činimo. SNS je svenarodni sabor i sigurna kuća za jaku Srbiju i Republiku Srpsku, snažne naše svetinje i naš narod gde god živeo, rekao je Stojković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *