JAGODINA- Jagodinski odbornik Dušan Marković-Prava Srbija najavio kontra tužbu protiv Marinike Tepić visoke funkcionerke SSP i milionski odštetni zahtev.  Tome je predhodilo obaveštenje iz tužilaštva o odbacivanju krivične prijave Marinike Tepić protiv Markovića.

Marinika Tepić je posle prošlogodišnje posete Jagodini podnela krivičnu prijavu protiv predsednika Prave Srbije Dušana Markovića koristeći se lažima i klevetama.

-Marinika je navodno kako stoji u zapisniku pretrpela fizičko nasilje od predsednika Prave Srbije, a potom i verbalno i to naravno dok kamere nisu bile uključene, i podnoseći krivičnu prijavu najoštrije prekršila zakon koristeći se apsolutnim lažima. Mi postavljamo jasno pitanje: ,,Gde su snimci kamera sa Opštine, suda i supa koje rade 24 sata dnevno 365 dana u godini, zašto oni nisu korišćeni u postupku i da li ćemo dozvoliti da nas vode oni koji lažu i obmanjuju javnost kršeći zakon naše države?”

Pravosudni organi su potvrdili da je svaka izgovorena reč koju je Marinika iznela ,,LAŽ” i kao takve stavljenje su adakta ili ti pravosnažno odbačene.

Ovom zlu koje dolazi iz iste kuhinje mora se stati na put, jer je samo pitanje vremena šta će još slagati i koga će prevariti. Ovaj napad na Pravu Srbiju bio je jak i temeljno pripreman, ali smo mi kao i uvek pobedili. Nastavljamo dalje podnošenjem tužbe po privatnoj osnovi, stoji u saopštenju Markovića.