KONCERT ZA DECU BANETA ROSIĆA U PRIRODNJAČKOM CENTRU

SVILAJNAC- Ove godine letnji programi u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajnacu održavaju se svakog vikenda, subotom i nedeljom, tako da će posetioci iz cele Srbije imati brojne dodatne sadržaje u kojima će uživati. Osim vođenih tura i bioskopskih projekcija, svi posetioci (pogotovu deca) imaće priliku da učestvuju u edukativnim radionicama koje za cilj imaju da praktičnim sredstvima probude kod dece želju da se bave naukom. U radionicama će najmlađi posetioci imati priliku da naprave svoj ram za slikanje, praviće različite skulpture fosila, proučavati geološku prošlost naše planete i upoznati prirodu baš onakvu kakva jeste.

U nedelju 31. jula od 19 časova posetioce očekuje KONCERT BANETA ROSIĆA, u kome će najmlađi najviše uživati.

Zanimljiva je i sada već tradicionalna je manifestacija „Noć u muzeju“, gde svi posetioci imaju priliku da u potpunom mraku, pomoću baterijskih lampi, obilaze muzejske postavke. Do sada se pokazalo kao jedno neverovatno iskustvo i poseban doživljaj.

I to nije sve. U toplim danima koje slede, jako je bitno rashladiti se i naći svoj odmor. Uz kupljenu kartu za Prirodnjački centar svi posetioci dobijaju besplatan ulaz na gradske bazene koji se nalaze odmah pored Prirodnjačkog centra. Na ovaj način omogućen je kompletan užitak za celu porodicu.

Prirodnjački centar inače predstavlja jedinstven spoj nauke, obrazovanja i zabave na jednom mestu što ga čini jedistvenim na ovom delu Evrope i beleži više od 100.000 posetilaca godišnje, od čega najveći deo čine porodične posete.

I ovog vikenda vas očekuje dodatni sadržaj u Prirodnjačkom centru.

U subotu, 30. jula (11:00 i 18:30) se održava kreativna radionica za decu “MORSKI SVET” u kojoj će se naši najmlađi posetioci upoznati sa živim svetom koji živi u morima, jezerima, rekama …

Radno vreme tokom letnje sezone je od 10:00 do 19:00 radnim danima i od 10:00 do 20:00  vikendima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *