JAGODINA- Rukometašice Jagodine u 5. Kolu Arkus lige gostuju u Novoj Pazovi ekipi Mladosti, a utakmica se igra u subotu od 20 sati. To je praktično utakmica za prvo mesto na tabeli i jesenjeg prvaka. Sudi par Jovandić- Sekulić iz Pančeva koji je dobro poznat  po pristrasnom suđenju, što je u nekoliko navrata prikazao u duelima u kojima je Jagodina igrala. Tada su viđene greške u serijima na štetu Jagodine. Oni su čak i kažnjeni zbog utakmice  u finalu plejofa kada su nezamislivim odlukama ,,progurali” Železničar iz Inđije do titule prvaka države. Takođe se nisu proslavili ni u polufinalnim duelima plejofa gde je Jagodina oštećena,a kažnjena delegat utakmice Branka Marić iz Pančeva zbog početničkih greški za taj nivo takmičenja. Ona je tada poništila gol i oduzela loptu Jagodini, na iznenađenje čak i igračica i publike u Inđiji.

Komentar o mogućem dovođenju u pitanje regularnosti takmičenja zatražili smo od najodgovornijih ljudi Arkus lige Živkovića, Knezića i Tijanića. Prenosimo odgovor u celosti:
Poštovani,
u dosadašnjem radu ARKUS lige smo pokazali da ne postoje nedodirljivi i zaštićeni. Svi mora da snose konsekvence za svoje pogrešne postupke, bilo da su u pitanju igrači, rukometni radnici, sudije, delegati, kontrolori…
Ako Vas zanimaju detalji o disciplinskim postupcima, isti su javni i dostupni na sajtu ARKUS lige.
Pojedinačno delegiranje nikada ne komentarišemo, pa tako nećemo ni ovo. Svako radi svoj deo posla, na način propisan aktima, a svaki klub ima pravo da traži izuzeće za najviše tri sudijska para, koje se takođe podnosi isključivo na način propisan aktima.
Važnost utakmice nije sporna, pa je upravo u skladu sa tim i delegiran naš jedini muški par sa IHF zvanjem.

Rukovodstvo ARKUS lige