U Nišu, u prisustvu velikog broja simpatizera i članova BUNT – Prave Srbije, otvorena kancelarija gradskog odbora Niš koja će biti i sedište partije za Nišavski okrug. Kancelariju je svečano otvorio predsednik BUNT – Prave Srbije Dušan Marković zajedno sa potpredsednikom Nikolom Ostojićem koji je i vršioc dužnosti predsednika Nišavskog okružnog odbora BUNT – Prave Srbije velika nam je čast što su danas naši gosti bile dve dame iz udruženja Ženski centar-žena za ženu iz Jagodine.

“Danas smo jednim lepim povodom u Nišu. Naš odbor u Nišu jedan je od boljih odbora BUNT – Prave Srbije ovaj odbi iskreno se nadam da će ovaj odbor imati izuzetne rezultate na predstojećim izborima. Velika mi je čast što smo večeras otvorili kancelariju u prestonici Konstantina Velikog.

Najveću zahvalnost večeras dugujemo mom potpredsedniku Ostojiću kao i predsedniku našeg odbora u Nišu, dr Milošu Stojanoviću, kao i svim njihovim saradnicima koji su nas večeras ugostili i okupili i koji će ako Bog da uskoro osloboditi Niš i vratiti ga na pravi put. Nastavljamo u narednom periodu sa otvaranjem kancelarija naših odbora i sa formiranjem povereništva širom Srbije, a sve sa ciljem da što spremnije dočekamo izbornu trku. Naša borba se ogleda u DELIMA, a ne suvoparnim rečima. Okosnica naše kampanje biće borba za srpske nacionalne interese koji su danas više nego ikada ugroženi kako od stranog faktora tako i od domaćih izdajnika. Neka je srećna borba mojim saborcima u Nišu! Živela Srbija!” Rekao je Dušan Marković predsednik BUNT – Prave Srbije i opozicioni odbornik u Skupštini grada Jagodine.

“Veliko mi je zadovoljstvo što večeras otvaramo kancelarije u mom rodnom gradu. Naša partija biće kuća svih Nišlija koji žele da naš grad menjamo na bolje.

Krećemo u odsudnu borbu za pravi Niš, ali i borbu za Srbiju. Borićemo se da Niš kao nekada bude jedan od vodećih gradova u Srbiji, a ne zadnja rupa na svirali što bi rekao naš narod. Naš program za Niš koji ćemo uskoro predstaviti biće potpuno ostvariv, a pogađa u samu srž problema naših sugrađana.

Nišlije će na predstojećim izborima imati za koga da glasaju. Do pobede!”

Rekao je Nikola Ostojić, potredsednik BUNT – Prave Srbije i predsednik Nišavskog okružnog odbora.