Letnji meseci ne predstavljaju samo priliku za igrače u većini popularnih sportova da se odmore i pripreme za novu sezonu. To isto važi i za sve one koji se klade jer je ponuda tokom leta uglavnom nešto manja jer sve najjače fudbalske i košarkaške lige svoja prvenstva počinju u avgustu. No, i tokom ovog leta se može naći zanimljivih parova za igranje za sve one koji su nestrpljivi i koji ne žele da propuste niti jedan trenutak za klađenje. Između ostalog, upravo je počelo Svetsko prvenstvo za žene u fudbalu kao i kvalifikacije za evropska klupska takmičenja, te se automatski povećao i broj mečeva i prilika za igranje.

A kako bi se u klađenju na te mečeve još više uživalo, potrebno je prvo da se pronađe mesto sa dobrom ponudom gde će se moći odigrati sve ono što želite, a nekada čak i više od toga. Kao što je poznato, neki igrači vole da igraju standardne markere, te uglavnom igraju tikete sa konačnim rezultatima ili brojevima golova jer se u tim igrama najbolje snalaze. No, sa druge strane, za one koji vole različite kombinacije potrebno je da na ponuđenim mečevima bude što raznovrsnija ponuda markera kako bi se zadovoljili svi kladioničarski ukusi. To se sve može naći ako se skokne do sajta Superbet gde se i u ovim vrelim mesecima može naći odlična ponuda za igranje. Kada se tome dodaju raznorazne promocije, bonusi i super ponude, onda ne preostaje ništa drugo nego da se sedne, dobro razmisli, i odigra tiket koji vrlo lako može biti dobitan.

Kada govorimo o odličnim prilikama, ono što sigurno ne bi trebalo propustiti je nova super ponuda, a to je Superkvota. Ako pratite i kladite se na najbolje lige u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu, ili volite tenis, onda je ovo prava stvar za vas. U Superkvoti važe specijalne kvote za određene najzanimljivije mečeve u toku jednog dana, a to znači da su standardne kvote poboljšane kako bi se mogao ostvariti potencijalno veći dobitak. Dovoljno je samo da svakodnevno pratite ponudu mečeva na sajtu Superbeta, i da obratiti pažnju na Superkvota znak koji će stajati kod određenih mečeva. Opklade koje su ovde dostupne su 1, X i 2, a ono što je još bitno znati je da vaš tiket sa mečevima iz ove specijalne ponude uplatite pre početka ovih utakmica.

A za sve one koji vole da se još više zabave dok razmišljaju koji bi to mečevi i timovi mogli da im donesu dobitak, Superbet je pripremio i Ekstra Bonus ponudu uz pomoć koje se potencijalni dobitak može uvećati za neverovatnih 350%! Do ovoga ćete vrlo lako doći naročito ako volite da dodajete što više parova na vašem tiketu. Kako ovaj bonus funkcioniše? Dovoljno je da dodate pet događaja na vašoj uplati koji će imati minimalnu kvotu od 1.3, i već ćete imati mogućnost da vam se potencijalni dobitak uveća za 5 procenata. A ako krenete da dodajete još događaja odnosno parova sa istom minimalnom kvotom, taj potencijalni dobitak će se samo uvećavati! Recimo, odlučite se za deset parova. Nema problema – to će značiti da će vam potencijalna isplata biti uvećana za 25%, i da ćete dobiti mnogo više sredstava nego što ste prvobitno mislili. A ako ste dovoljno hrabri, pa sastavite tiket sa 15 parova i minimalnim kvotama od 1.3, onda će vaš mogući dobitak biti uvećan za 50%!

Leto u Superbetu donosi mnogo lepih iznenađenja, a jedno od njih je i Free bet letnji bonus u iznosu od 1200 dinara koji se svaki dan može osvojiti na različite sportske događaje. Dovoljno je da odigrate tiket ili tikete u vrednosti od 1000 dinara ili više, i da parovi na tiketu imaju minimalnu kvotu od 1.6. Vaše znanje kroz ovaj Free bet možete proveriti na utakmicama Lige šampiona, Lige konferencije, letnje Premijer lige, prijateljskim utakmicama Kupa šampiona ili pripremnim susretima timova iz Lige petice. Ovaj Free bet će se moći ostvariti sve do kraja prve nedelje u avgustu, a dobiće se nakon završene poslednje utakmice na tiketu. Potrebno je još znati da ova sredstva nisu namenjena za isplaćivanje već isključivo za sportsko klađenje, i da se moraju iskoristiti u roku od 24 sata od trenutka dodeljivanja.