DESPOTOVAC-U naredne 4 godine Opštinu Despotovac predvodiće funkcioneri SNS dr Zlatko Marjanović – predsednik opštine i Nikola Nikolić predsednik SO, to su danas odlučili na tajnom glasanju odbornici posle konstituisanja  Skupštine opštine Despotovac. Njih dvojica su i  u prethodnom mandatu vršili te funcije.

Sednicom Skupštine opštine na kojoj su, odbornici izabrani na poslednjim izborima, verifikovali svoje mandate i položili zakletvu, je predsedavala najstarija odbornica, Boriva Stanisavljević.

Odbornici Skupštine opštine Despotovac su najpre tajnim glasanjem izabrali Nikolu Nikolića sa liste „Aleksandar Vučić – Despotovac ne sme da stane“ za predsednika Skupštine opštine Despotovac, a Mikicu Obradovića sa liste „Ivica Dačić premijer Srbije“ za zamenika predsednika Skupštine opštine Despotovac.

Na predlog predsednika Skupštine opštine, Nikole Nikolića, za predsednika opštine Despotovac izabran jevdr Zlatko Marjanović, koji je za svog zamenika predložio Nemanju Radovanovića, a za članove Opštinskog veća Nenada Lukića, Vladana Jovanovića, Milenka Nikolića, Miodraga Panića i Bojana Stankovića. Odbornici su velikom većinom glasova podržali izbor dr Zlatka Marjanovića za predsednika opštine Despotovac kao i njegov tim koji će u narednom periodu voditi tu opštinu. Sekretar skupštine je Gordana Jablanović.