APEL ZA SPAS FK LEVAČ IZ REKOVCA

 

REKOVAC- FK Levač je pred gašenjem, upućen je hitni apel za pomoć, a za ljubitelje fudbala glavni ,,krivac“ je bivši predsednik opštine dr Aleksandar Đorđević. Predsednik FK Levač Miodrag Pavlović – Peka se razboleo zbog klupskih dugova.

-Račun kluba je u blokadi, zbog duga od blizu 1,4 miliona dinara prema komunalnom preduzeću za neplaćenu vodu. Sve je u rukama izvršitelja, teku rokovi. Dao sam dokumentaciju o dugu bivšem predsedniku opštine Aci, koji je finansirao klub, ja sam bolovao godinu dana i nisam pratio situaciju. Posle čujem da je sve dospelo do izvršitelja. Takmičimo se u Pomoravskoj zoni već 17 godina. Poslednji smo na tabeli posle jesenjeg dela. Nemamo fudbalere, ekipa je u rasulu, biće teško da nastavimo takmičenje. Treniraju dvojica ili trojica igrača, trenutno. Pripreme nisu ni počele, a prvenstvo počinje 12.marta. Čujem od drugih da novo rukovodstvo opštine priča da Aca nije vodio dovoljno računa o klubu, da teško može da se pomogne klubu, objašnjava Pavlović i upućuje apel da se hitno pomogne FK Levač kako bi se teška situacija prebrodila.

DR ACA KO VUČIĆ

-Aca nije imao formalnu funkciju u klubu, ali je sve obaveze kluba plaćao. Prebacivao je pare na FK Levač, isplaćivao igrače, put, troškove ….Od opštine smo dobijali 1,7 miliona godišnje, kaže Peka.

Foto : FK Levač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *