PROGLAŠENE TRI LISTE ZA LOKANE IZBORE U JAGODINI – EVO KO SU KANDIDATI ZA ODBORNIKE

 

1.IZBORNA LISTA JEDINSTVENA SRBIJA-SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE

2.IZBORNA LISTA KOALICIJA DUŠAN MARKOVIĆ-MI SE PITAMO!DELA A NE REČI(BUNT-PRAVA SRBIJA-BUNT-NASTOЯЩAЯ SERBIЯ,SRPSKI POKRET DVERI,RATNI VETERANI ZA SRBIJU-VOJNOVI VETERANI PRE SRBSKO,NARODNA STRANKA,NOVO LICE SRBIJE,RAVNOGORSKI POKRET OO JAGODINA,NAPREDNA JAGODINA

3.IZBORNA LISTA KOALICIJA ALEKSANDAR VUČIĆ-JAGODINA SUTRA

PALMA KRENUO U KAMPANjU ZA LOKALNE IZBORE U JAGODINI RAZGOVOROM SA MEŠTANIMA BELICE , ŠANTAROVCA I BUNARA

MI NISMO LIDERI, MI SMO SERVIS SVIH GRAĐANA JAGODINE I SRBIJE

Lista Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije “Za domaćinsku Jagodinu” koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod rednim brojem 1, započela je danas svoju predizbornu kampanju obilaskom sela Belica, Šantarovac i Bunar.

Kao i u proteklih 20 godina, u neposrednom razgovoru i druženju sa meštanima predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je podsetio meštane ovih sela šta je sve ova koalicija uradila za njih od kako je na čelu Jagodine.

“U kampanji pred izbore 17. decembra prošle godine obilazili su vas mnogi samozvani lideri a ja vas pitam da li vas je iko od njih obišao od tada do danas sem naše koalicije. Naravno da nije. Mi smo vaš servis, servis svih građana Jagodine i Srbije. Ovo su lokalni izbori i u prethodnih 20 godina uvek kada ste imali problem dolazili ste kod nas” rekao je Marković.

“Mi smo prvi predali listu pod rednim brojem 1. A znate da se u sportu pod rednim brojem 1 nalaze najbolji. Mi imamo najbolji tim za Jagodinu koji broji više od 100 ljudi. Svi su uspešni u svom poslu i svi imaju u proseku 25 godina radnog staža” rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

U selu Belica razvilo se i narodno kolo koje je poveo 91- godišnji Milosav Miša Milenković i Dragan Marković Palma. Kolo su ukrasile sve generacije od najmlađih do najstarijih.

U  selu Bunaru se završila današnja kampanja, koja po svojoj neposrednosti, direktnom kontaktu i druženju sa građanima jeste zaštitni znak Dragana Markovića Palme.

Predsednik Bunt – Prava Srbija Dušan Marković

Krećemo u kampanju za loklane izbore. Predali smo izbornu listu kao drugi I to je veliki pokazatelj. Jagodina je pokazala kome veruje, stavila tačku na svaku poganiju koja je na nas isipana protekle 4 godine. Prezentovaćemo u kampanji svoja dela. Došlo je vreme da i mi pitamo, nismo nikada učestvovali u vlasti

Nikola Radosavljević Mi smo grad sa najnižim platama !!!

Prezentovaćemo projekte za razvoj Jagodine iz oblasti infrastrukture, investicija, fabrika Želimo grad koji će da prati Beograd i Srbiju . Nećemo nikoga da prozivamo. Znam šta treba selima, želim da čujem sve ljude, daćemo autonomiju mesnim zajednicama. Želimo Jagodinu sutra. Povećaćemo plate svim zaposlenim radnicima u lokalnoj samoupravi kao i zaposlenim u svim fabrikama koje preko određenih agencija umanjuju radnicima proizvodnje njihove zarade..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *