LOKALNI IZBORI JAGODINA

 

U selima Dragoševac, Kolare, Glavinci i Bresje meštani su jednoglasno rekli da će glasati za listu Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – ZA DOMAĆINSKU JAGODINU koja će se na glasačkom listiću naći pod rednim brojem 1.

-Naša lista ima 100 uspešnih lekara i ostalih zdravstevnih radnika, profesora, privrednika, poljoprivrednika. U svim selima je prezentovan izveštaj o radu o tom selu. Nismo došli da vam obećamo da bi glasali za nas,a mi ćemo nešto da uradimo. Uvek ima nešto da se uradi i ono što se obeća, to uradimo, rekao je prvi na listi Dragan Marković Palma i dodao da u Jagodini radi 14 stranih investitora, dok će novi investitori imati zahtev da minimalna zarada bude 90 hiljada dinara.

-Mogu da kažem da su Glavnci najveći procvat u istoriji zabeležili kada je na čelo Jagodine došao Dragan Marković Palma, istakao je Zoran Gligorijević i nabrojao šta je sve urađeno. I u ostalim selima meštani su se hvalili dosadašnji rad.

U centru Jagodine otvorene su prostorije izbornog štaba koalicije “Dušan Marković – Mi se pitamo! Dela, a ne reči!” na kojima je prisustvovalo nekoliko stotina simpatizera i članova te koalicije. Prostorije je otvorio nosilac izborne liste i prvi na izbornoj listi Dušan Marković.

Pored Markovića na otvaranju prostorija prisustvovali su i predstavnici koalicije, Nenad Stevanović predsednik gradskog odbora Narodne stranke i kandidat za odbornika, predsednik gradskog odbora Dveri i kandidat za odbornika Stefan Vuk Milanović, predsednica gradskog odbora Novog lica Srbije Marija Milojević.

Lista ALEKSANDAR VUČIĆ – JAGODINA SUTRA broj 3 najavljuje nove puteve, nova parking mesta, novi i bolji život.

Gradska izborna komisija potvrdila je da će na glasačkom listiću pod rednim brojem 4 biti lista GG Vreme je za promene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *