ZBOROVI GRAĐANA U PARAĆINSKIM SELIMA

ODRŽANI ZBOROVI U LEBINI I RATARU

Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević je sa svojim saradnicima, članovima  Opštinskog veća , načelnicima Opštinskih uprava kao i direktorima javnih ustanova , održao najpre zbor sa meštanima Lebine u prostorijama škole a zatim i u Rataru u prostorijama Doma kulture. Vladimir Milićević je na samom početku podsetio meštane na ono što je u njihovim selima do sada urađeno uz pomoć lokalne samouprave, a potom je saslušao njihove zahteve i sugestije. Jedan od glavnih ciljeva održavanja ovakvih zborova, pored planiranja budžeta za narednu godinu jeste ispunjavanje zahteva meštana i rešavanje prioritetnih problema u seoskim mesnim zajednicama.

ODRŽANI ZBOROVI U DONjEM VIDOVU I STRIŽI

Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević je sa svojim saradnicima, članovima  Opštinskog veća , načelnicima Opštinskih uprava kao i direktorima javnih ustanova , održao najpre zbor sa meštanima Donjeg Vidova u sali škole a zatim i u Striži u prostorijama MZ. Vladimir Milićević je na samom početku podsetio meštane na ono što je u njihovim selima do sada urađeno uz pomoć lokalne samouprave, a potom je saslušao njihove zahteve i sugestije. Jedan od glavnih ciljeva održavanja ovakvih zborova, pored planiranja budžeta za narednu godinu jeste ispunjavanje zahteva meštana i rešavanje prioritetnih problema u seoskim mesnim zajednicama.

ODRŽANI ZBOROVI U ČEPURU, ŠAVCU I SINjEM VIRU

Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević je sa svojim saradnicima, članovima  Opštinskog veća , načelnicima Opštinskih uprava kao i direktorima javnih ustanova , održao najpre zbor sa meštanima Čepura u prostorijama Doma kulture, zatim u Šavcu u prostorijama stare škole potom i u MZ u Sinjem Viru.  Vladimir Milićević,  je na samom početku podsetio meštane na ono što je u njihovim selima do sada urađeno uz pomoć lokalne samouprave, a potom je saslušao njihove zahteve i sugestije. Jedan od glavnih ciljeva održavanja ovakvih zborova, pored planiranja budžeta za narednu godinu jeste ispunjavanje zahteva meštana i rešavanje prioritetnih problema u seoskim mesnim zajednicama.

ODRŽANI ZBOROVI U RAŠEVICI I TREŠNjEVICI

Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević je sa svojim saradnicima, članovima  Opštinskog veća , načelnicima Opštinskih uprava kao i direktorima javnih ustanova , održao najpre zbor sa meštanima Raševice u prostorijama škole, a potom i u  MZ u Trešenjevici.  Vladimir Milićević,  je na samom početku podsetio meštane na ono što je u njihovim selima do sada urađeno uz pomoć lokalne samouprave, a potom je saslušao njihove zahteve i sugestije. Jedan od glavnih ciljeva održavanja ovakvih zborova, pored planiranja budžeta za narednu godinu jeste ispunjavanje zahteva meštana i rešavanje prioritetnih problema u seoskim mesnim zajednicama.

ODRŽANI ZBOROVI U SVOJNOVU I POTOČCU

Predsednik opštine Paraćin, Vladimir Milićević je sa svojim saradnicima, članovima Opštinskog veća i direktorima javnih ustanova , održao najpre zbor sa meštanima Svojnova u prostorijama Doma kulture, a potom i u Domu kulture u Potočcu.  Vladimir Milićević,  je na samom početku podsetio meštane na ono što je u njihovim selima do sada urađeno uz pomoć lokalne samouprave, a potom je saslušao njihove zahteve i sugestije. Jedan od glavnih ciljeva održavanja ovakvih zborova, pored planiranja budžeta za narednu godinu jeste ispunjavanje zahteva meštana i rešavanje prioritetnih problema u seoskim mesnim zajednicama.