JAGODINA-Na Beogradskom sajmu otvoren je 44. Međunarodni sajam turizma, na kojem će se do 26. februara predstaviti oko 350 izlagača iz 33 zemlje, a ovogodišnja zemlja-partner Sajma je Kina.

-Grad Jagodina i TOGJ će uzeti učešće i na ovogodišnjem 44.Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, od 23-26. 2. gde će biti prisutno preko trideset okolnih zemalja, a zemlja partner je Kina. Sajam je uvek dobra prilika da se ostvare novi kontakti i uspostavi dobra poslovna saradnja.

Verujemo da će sastanci sa kolegama iz okolnih zemalja uroditi plodom, u smislu povećanja broja turista za nas grad, jer je ovo ipak najveća privredna manifestacija vezana za turizam u našoj zemlji, koja pored poslovnih, okuplja na hiljade običnih posetilaca.

Promovisaćemo bogatu turističku ponudu Jagodine, koja se kontinuirano unapredjuje iz godine u godinu.

Naime, predstavićemo naš nadaleko čuven turistički kompleks, prirodne potencijale i gastronomiju, kao i nove smestajne kapacitete .

Naš grad je privlačan za investicije, kongrese i seminare, a prepoznatljiv je i kao grad kulture, sporta, industrije, kao grad dobre energije uopste.

Ovakav spoj dobre lokacije na mapi Srbije i izuzetno dobre turističke ponude, je dovoljan razlog zašto turista da izabere bas Jagodinu i doživi lokalno iskustvo kroz nas turistički sadržaj.

Pozivam sve zainteresovane posetioce za nase turističke programe i poslovnu saradnju, da posete štand grada Jagodine, gde će dobiti sve iscrpne informacije od naših promoter, saopšteno je iz TOG.