IMPRESUM

Naziv medija: Central media
Sedište medija: Hercegovačka 7, Jagodina
Telefon: 069 2433599
Kontakt E-mail: centralmedia15@gmail.com

Urednik Goran Jevremović
Web centralmedia.rs upisan u Registar javnih glasila APR pod rednim brojem: IN000327

Glavni i odgovorni urednik Goran Jevremović

Uslovi korišćenja
Sadržaji sa web portala centralmedia.rs su besplatni pod sledećim uslovima:
– Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje centralmedia.rs kao izvor informacija najmanje jednom u prvoj rečenici.
– Dozvoljeno je preuzimanje delova teksta uz obavezno navođenje centralmedia.rs kao izvor informacije.
– Obavezno je vidljivo navođenje i kompletnog linka (URL) prilikom kompletno preuzetog teksta, do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.
– Dozvoljeno je preuzimanje fotografija centralmedia.rs uz obavezano navođenje izvora.
– Preuzete fotografije ne smeju biti prikazane u dimenzijama većim od 120×120 piksela
– Navođenje centralmedia.rs kao izvor informacije je obavezno i u slučaju kada se na sajtu, televiziji ili u štampanom izdanju prepričava sadržaj teksta ili delova teksta sa ovog portala.
Napomene:
Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.
Central media zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo centralmedia.rs, ne smatraju se delom sajta i centralmedia.rs ne snosie odgovornost za njih.
Korisnicima Central media portala je zabranjeno:
objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika
Društvene mreže:
Sa zvanične fejsbuk stranice CentralMedia administratori će uklanjati komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.
Uslovi komentarisanja:
Vaši kometari na tekstove i priloge na našem sajtu su nam dragoceni jer je to važan segment delovanja medija – istinito, objektivno i argumentovano izveštavanje uz stalnu, povratnu vezu između onih koji proizvode informacije i onih kojima su one i namenjene.
Komentari neće biti objavljeni ukoliko krše srpske i međunarodne zakone. Neće biti mesta za komentare koji se koriste lažima i koji propagiraju ili podržavaju nacionalnu, versku, rasnu političku, polnu ili diskriminaciju na osnovu seksualnog opredeljenja. Biće isključeni i uvredljivi, preteći i vulgarni komentari, oni koji ne poštuju pretpostavku nevinosti, nepotrebno zadiru u intimu drugih, zloupotrebljavaju emocije, koriste govor mržnje, kao i oni koji koriste stereotipe odnosno pojedince i njihova dela poistovećuju sa celom grupom, nacionalnom manjinom ili narodom. Biće, naravno isključeni i komentari čiji je cilj nanošenje štete drugoj osobi.
Sve navedeno je deo pravila za demoratsku, odgovornu i pristojnu komunikaciju koja je jedan od temelja demokratskog društva.