REKONSTRUKCIJA U SEDLARU I GLOŽANU

Rekonstrukcija dela doma kulture u Sedlaru kod Svilajnca je završena, pa su tim povodom  Sedlarci priredili svečani program otvaranja, u prisustvu velikog broja meštana i opštinskog rukovodstva.

Rekonstruisan je deo doma, gde su meštani dobili prostorije za mesnu kancelariju, poštu, toalete i salu za okupljanja i različite programe.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, primio je zahvalnicu meštana i tom prilikom rekao da je ovo rezultat zajedničkog rada i odlične saradnje lokalne samouprave, mesne zajednice i meštana i da je zajedništvo ključ uspeha.

Zahvalnicu meštana Sedlara dobio je i vlasnik kompanije Serbial Predrag Jovanović za veliki doprinos za uređenje doma kulture.

SVEČANO OTVORENE REKONSTRISANE PROSTORIJE MESNE ZAJEDNICE U GLOŽANU

U Gložanu su svečanim programom otvorene prostorije mesne kancelarije, koje su kompletno rekonstruisane i prilagođene potrebama, a koje obuhvataju i novu salu za okupljanje i realizovanje različitih programa.

Sređen je i asfaltiran i okolni prostor, te su Gložanci dobili  funkcionalno mesto za svoje aktivnosti.

Sala je bila prepuna, a prigodan program priredili su učenici škole u Gložanu.

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović rekao je da će nove prostorije služiti deci i meštanima, da je u Gložanu mnogo toga već urađeno zahvaljujući zajedništvu i da će se u tom duhu nastaviti i sa daljim projektima:

“Ispred ovih prostorija ostavili smo prostor za izgradnju dečijeg igrališta koje će biti završeno tokom leta, tako da će Gložane dobiti centar sela kakav zaslužuje” – rekao je Milanović u svom obraćanju.