Nove pogodnosti za turiste Zlatibora – Zlatibor City Card

Turistička organizacija Zlatibor pustila je u prodaju “Zlatibor City Card” – novi tuistički proizvod koji će svim zainteresovanim posetiocima “zlatne” planine omogućiti kupovinu ulaznica za lokalitete na jednostavan i isplativ način.

Zlatibor City Card je inovativna turistička kartica koja gostima Zlatibora omogućava da jednostavno i povoljno istraže sve što Zlatibor nudi. Ova kartica je osmišljena kao idealan vodič za turiste koji žele da otkriju prirodne lepote, kulturne znamenitosti i uživaju u raznovrsnim aktivnostima tokom svog boravka na Zlatiboru. Zlatibor City Card je savršen način za istraživanje Zlatibora, koji nudi jednostavan pristup najlepšim prirodnim i kulturnim atrakcijama ovog kraja.

Zlatibor City Card obuhvata četiri paketa prilagođena različitim interesovanjima i potrebama posetilaca, pružajući pristup glavnim atrakcijama Zlatibora, po povlašćenim cenama.

Zlatibor City Card kupcu obezbeđuje objedinjenu ulaznicu na lokalitete koji su obuhvaćeni odabranim tipom Zlatibor City kartice, po ceni nižoj u odnosu na onu koju bi platio kada bi kupovao pojedinačne ulaznice.

Zlatibor City Card je dostupna za onlajn kupovinu. Jednostavno se aktivira prvim ulaskom na neki od lokaliteta koji su obuhvaćeni odabranim tipom Zlatibor City kartice i može se iskoristiti u roku od 10 dana od prve aktivacije.

Prednosti Zlatibor City Card:

Jednostavan i lak ulaz na sve atrakcije uz jednu kupljenu kartu

Ušteda uz povlašćene cene objedinjene ulaznice za posetu atrakcijama

Laka onlajn kupovina i aktivacija kartice

Turistička organizacija Zlatibor se neprekidno trudi da unapredi turističku ponudu i obogati iskustvo posetilaca. Uvođenje Zlatibor City kartice će doprineti povećanju broja turista i dodatno omasoviti posetu lokalnim turističkim atrakcijama, a brojnim turistima će olakšati istraživanje i uživanje u turističkim atrakcijama Zlatibora, na savremeniji i pristupačniji način.

Turistička organizacija Zlatibor plasirala je četiri tipa Zlatibor City Card-a: Zlatibor City Card Classic, Zlatibor City Card Nature, Zlatibor City Card Experience i Zlatibor Full Pass.

Zlatibor City Card  Classic obezbeđuje ulaznice u Stopića pećinu, muzej “Staro selo” Sirogojno i vodopad Gostilje.

Link za kupovinu: https://bit.ly/zlatibor-city-card-classic-sr

Zlatibor City Card Nature obezbeđuje ulaznice u Stopića pećinu, vodopad Gostilje i iznajmljivanje električnog bicikla u trajanju od tri sata.

Link za kupovinu: https://bit.ly/zlatibor-city-card-nature-sr

Zlatibor City Card Experience obezbeđuje kartu za vožnju Gold gondolom i iznajmljivanje električnog bicikla u trajanju od tri sata.

Link za kupovinu: https://bit.ly/zlatibor-city-card-experience-sr

Zlatibor Full Pass obezbeđuje ulaznice u Stopića pećinu, muzej “Staro selo” Sirogojno, Muzej pletilja, vodopad Gostilje i karte za vožnju Gold gondolom.

Link za kupovinu: https://bit.ly/zlatibor-city-card-fullpass-sr