MONSTRUM IZ DONJEG VIDOVA – UDARAO ŽENU U GLAVU DO SMRTI

PARAĆIN-Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije Daliborka Jocić (41) iz Donjeg Vidova kod Paraćina preminula je zbog nagnječenja mozga, uzrokovanog udarcima rukom i predmetom. Reč je o više udaraca u glavu. Žena je imala rasekotine po telu od noža.Osumnjičeni za ubistvo Gradimir Jocić je juče u policiji negirao izvršenje zločina. Rekao je da se ne seća događaja, da ima rupe u pamćenju. Njemu je  određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a za sutra je predviđeno da bude saslušan višeg tužioca. kuca-gradimirova-2 Centar za socijalni rad u Paraćinu preuzeo je starateljstvo nad četvorodišnjakom i uregentno smestio dete u hraniteljsku porodicu, posle mostruoznog ubistva njegove majke. Prema rečima direktorke tog centra Biljane Milenović biće izvršena procena najbližih srodnika i ,,najverovatrni će se ići na srodničko hraniteljstvo, jer četvorogodšnjak ima punoletne sestru i brata po majci“.

-Oni su u šoku, zbog svega što se dogodilo. Izrazili su nameru i želju da preuzmu brigu o četvorogodišnjem bratu, kazala je ona.krv-1-paracin-g-j

Daliborka je preminula u sredu ujutru posle višesatnog monstruoznog iživljavanja njenog supruga Gradimira. Komšije koje su je zatekle kako leži na travnjaku ispred kuće kažu da je bila sva u krvi i da je davala minimalne znake života. Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali na putu do bolnice je preminula. Gradimir je posle zlostavljanja supruge, kada je video da više ne pruža otpor, presvukao garderobu, probudio njenog četvorogodišnjeg sina i izveo na terasu, a zatim otišao do radnje gde je naručio pivo za njega još jednog meštana toga sela. Tražio je da prodavačica pozove policiju, pa joj zatim rekao da ne zove. Lice mu je bilo svo u krvi, ruke igrebane, govorio je da ga neko napao, da ne zna gde je supruga i da četvorogodišnjak plače sa terase. Prodavačica kaže da je bio smiren, ali i zapazila da je držao nešto ispod jakne. Zatim se uputio ka crkvi, šutnuo je kapiju, hteo da uzme tuđu biciklu, ali mu klisar nije dozvolio. Nastavio je baulja po seoskim ulicama dok ga patrola policije nije presrela i uhapsila. Kod njega je pronađen nož kojim je udarao i sekao nesrećnu ženu. Gradimir je radio Švajcarskoj, gde se zbog bolesti penzionisao, iz prvog braka ima dve ćerke. Meštani Donjeg Vidova kažu da je on često mešao alkohol i tablete za smirenje. Daliborka ima dvoje dece iz prvog braka i jedno iz drugog, radila je u komunalnom preduzeću. Njih dvoje bili su vezi protekle tri godine, išli na more, živeli zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *