PARAĆINCI PORUČILI TRAPMU ,,SVIRAJ TO PONOVO SEM”

PARAĆIN- Kao i pre četiri godine Alternativni parlament građana iz Paraćina postavio je veliki bilbord od više desetina kvadrata u centru grada kao podršku republikanskom kandidatu Donaldu Trapmu na predsedničkim izborima u SAD uz poruku ,,Sviraj to ponovo Sem” iz kultnog filma Kazablanka. Paraćinci su pre četiri godine predvideli Trampovu pobedu nad Hilari Klinton uz natpis na bilbordu ,,,Lav protiv zmije”. Građani Paraćina sada pozivaju sve Srbe sa pravom glasa u SAD da podrže Trampa.

-Podržavamo samo mišljenje građana i njihovu podršku Trampu. Pokazalo se da je Trampova administracija apsolutno bolja za interese Srba i Srbije. Bajden je apsolutni srbomrzac i jedan od najzaslužnijih demokrata za sve što se proteklih decenija loše događalo Srbima na ovim prostorima. Tramp nije militantan,povlači se iz Nato  nije preduzeo ni jednu lošu aktivnost protiv Srba i Srbije, kaže predsednik Alternativnog parlamenta građana Milan Ilić.

Noćas sam razgovarao sa Srbima u Los Anđelesu i oni podržavaju Trampa, svi glasaju za njega i  to je potencijal od nekoliko miliona glasova. Kažu da su Srbi 100 procenata za Trampa, ali je u toku nepravedna kampanja u medijima i 95 odsto objava je protiv Trampa. On je nezavistan od moćnih finansijskih lobija, zato nije omiljen u medijima, jer njemu politika je nije motiv da bi zaradio još više i profit. Nema ni jednu finansijsku aferu. Srbi sa Trampom imaju perspektivu i budućnost, zaklučio je Ilić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *