PARAĆIN- Prva SBB poslovnica u Paraćinu otvorena je u sredu 7. oktobra na adresi Kralja Milutina 1. Paraćin je time i zvanično postao novi SBB grad, u kome će njegovi građani u prijatnom ambijentu prodajnog mesta, od iskusnih SBB agenata, imati mogućnost da se lako i jednostavno upoznaju sa uslugama, informišu o aktuelnoj ponudi, novim pogodnostima i akcijama, kao i da izmire svoje obaveze.

Na otvaranju prodajnog mesta je prisustvovao Izvršni direktor kompanije SBB Milija Zeković, kao i menadžment kompanije, ispred kog se prisutnima obratila Ksenija Bulatović, Direktor za Shopove i terensku prodaju:

“Moje kolege su udruženim snagama prethodnih meseci radile na izgradnji mreže u vašem gradu kako bi svima u Paraćinu omogućili pristup najbržem internetu, objektivan i kvalitetan TV program na koji svi imamo pravo i fiksnu telefoniju, po kojima je SBB kompanija poznata. Građani Paraćina i naši novi korisnici, sada će brzo i lako na jednom mestu, moći će da se informišu o EON paketima i SBB servisima i uslugama, o akcijama i pogodnostima koje ih očekuju, kao i da izmire svoje obaveze”.

Na licu mesta posetioci mogu da isprobaju SBB digitalnu televiziju, EON aplikaciju, EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, Video klub ili uslugu vraćanja sadržaja do 7 dana unazad, dečiji prostor EON Kids i EON personalizaciju.

Poslovnica će radnim danima biti otvorena od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 16 časova.