Obaveštavamo Vas da nas od 22.03.2021. godine možete pronaći u Jagodini, na novoj adresi, Ulica Trepčaninova 1.

Iskoristite sjajnu priliku da u prijatnoj atmosferi, učionicama opremljenim najnovijom tehnologijom i uz pomoć naših profesora, savladate neki od naših mnogobrojnih kurseva.

Akademija Oxford je spremila popust za sve naše polaznike koji pohađaju online nastavu.

Odobravamo vam neverovatan popust od 20% na celokupan iznos kursa.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije sa Covid-om, rešili smo da izađemo u susret svojim polaznicima i da im omogućimo da uz malo novca upišu nekih od naših mnogobrojnih kurseva.

Druga mogućnost koju vam pruža Akademija Oxford jeste da pored kursa za koji ste se odlučili, pohađate potpuno besplatno još jedan od 10 trenutno najtraženijih kurseva.

Potpuno besplatno možete pohađati neki od sledećih kurseva: Kreativno pisanje; Kreativno pisanje za decu; Pisanje za web/blog; Poslovna komunikacija; Veštine prezentacije; Pravilno upravljanje vremenom; Mape uma; Tehnike pamćenja; Organizacija učenja; Brzo čitanje.

Za vas smo pripremili najsavremeniji način rada i zato vas očekujemo, kako biste i vi bili jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih polaznika.

Ukoliko vam je potrebna pomoć da nas pronađete ili vam je potrebno više informacija o kursevima i obukama koje nudimo, slobodno nas pozovite, naši brojevi telefona su ostali nepromenjeni.

Očekujemo vas u našem novom prostoru.

Akademija Oxford

Ulica Trepčaninova 1

069 30 10 584

069 4 5555 84

035 8 852 958