OPŠTINA OBEZBEDILA DEZINFEKCIONA SREDSTVA ZA SVE UČENIKE ŠKOLA

SVILAJNAC-Opština Svilajnac nabavila je dezinfekciona sredstva za sve učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije opštine i ta sredstva su uručena direktorima škola, koji će svakom učeniku podeliti po bočicu. Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović rekao je da opština Svilajnac odvojila milion dinara za ovu namenu:

„Sredstva za dezinfekciju ruku i površina dobiće svi učenici naših škola, kojih ima oko 2.500 i ovo radimo paralelno sa dezinfekcijom javnih površina. Ovo su sredstva za održavanje lične higijene, namenjena svima i u potpunosti bezbedna za decu“ – izjavio je on dodavši da će sledeće nedelje ova sredstva biti podeljena i porodicama koje su korisnici Centra za socijalni rad:

„Planiramo da naredne nedelje, pred Uskrs, podelimo još 400 paketa osnovnih namirnica i sredstva za higijenu za porodice korisnike Centra za socijalni rad. Takođe, ove porodice informisaćemo o vakcinaciji, pružiti im svu pomoć i podršku za prijavu ili samu imunizaciju na terenu“ – objasnio je Milanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *