JAGODINA-Povodom svedoka Marinike Tepić, Dragan Marković Palma oglasio se na svojoj stranici na društvenim mrežama.

-Prethodnih dana smo mislili da je identitet lažnog svedoka skrivan, u videu sa lažnim svedočenjem, jer je Marinika Tepić želela da sakrije da se radi u stvari o visokom funcioneru Đilasove i Marinikine stranke.

Međutim danas smo saznali pravi razlog zamagljivanja njegovog lica i skremblovanog glasa. Naime taj lažni svedok Dragana Đilasa i Marinike Tepić, Branislav Radosavljević osim što je funkcioner njihove stranke ima i podeblji kriminalni dosije.

Lažni svedok Branislav Radosavljević je 2008. i 2009. godine čak 6 puta hapšen za krivična dela po članu 213 Krivičnog zakona Srbije kao i po članu 203. i 221 istog zakona.

Branislav Radosavljević je uslovno osuđen u Prvom osnovnom sudu u Beogradu 2015. godine.

Inače rođen je u Beogradu 01.07.1980. godine gde je živeo do 2010. godine a onda je počeo da se krije , prvo u Jagodini, pa u Subotici, pa opet u Jagodini da bi na kraju našao zaštitu prvo kod Vuka Jeremića a potom kod Dragana Đilasa u Beogradu.

Sada su jasne i reči Marinike Tepić koja je izjavila da nije bitno da li je svedok član stranke ili kriminalac. E pa bitno je gospođo Tepić, jer građani Srbije imaju pravo da procene kredibilitet vašeg lažnog svedoka. I važno je da građani Srbije saznaju sa kim se vi gospođo Tepić grlite na fotografijama, družite sa takvim osobama i  koga vaš šef Dragan Đilas sa ponosom pokazuje na konferenciji za štampu povodom godišnjice stranke.

Ko je visoki funkcioner, lažni svedok i čovek sa kriminalni m dosijeom možete videti u prilogu na slikama, stoji u saopštenju Markovića.