BISERKA JAKOVLJEVIĆ DIREKTORKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U JAGODINI: NE LAŽI VIŠE ŽENO, SRAM TE BILO, NIŠTA TI NIJE SVETO

JAGODINA-Marinika Tepić, žena kojoj ništa nije sveto, prvo je rekla da su sve žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini lakog morala i tako nas sve najteže uvredila. Sada je na konferenciji za novinare iskoristila moju privatnu situaciju, gde mi je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike moje maloletne ćerke. Odmah sam to prijavila policiji, koja je odmah obavestila Tužilaštvo za visoko tehnološki kriminal, koje je odmah reagovalo, tu ženu pritvorilo a njen telefon oduzelo, stoji u saopštenju Biserke Jakovljević direktorke Centra za socijalni rad u Jagodini.

-Ta zla žena, Marinika Tepić, taj podmukli lažov iskoristila je danas moj privatni problem i moju ličnu situaciju sa tom ženom da bi nastavila svoj politički linč prema Draganu Markoviću Palmi. Ta žena čiji je telefon oduzet nije Palmina saradnica, već je na izborima bila u opozicionoj grupi građana, tako da je to još jedna u nizu laži da je telefon u vlasništvu najbliže Palmine saradnice, navodi ona.

-Marinika Tepić koja se predstavlja kao borac protiv pedofilije danas je zloupotrebila upravo moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost te situacije odraziti na moje dete. Marinika Tepić je žena koja bi i po mrtvima gazila samo da dođe do svog cilja. Sram te bilo ženo, ne laži više građane Srbije, izjavila je direktorka Centra za socijalni rad grada Jagodine Biserka Jakovljević.

INSAJDER – Tužilaštvo  o slučaju „Palma”: Do sada saslušano 21 lice u svojstvu građana

Više tužilaštvo u Kraljevu, koje sprovodi postupak povodom navoda o podvođenju žena u organizaciji Dragana Markovića Palme, u odgovoru Insajderu navodi da je do sada u u ovom postupku u svojstvu građana ispitano 21 lice. Ne dostavljaju odgovor na pitanje od kojih policijskih uprava su zatražili prikupljanje obaveštenja u ovom slučaju obrazlažući to „interesom lica koja se ispituju u svojstvu građana”.

Biserka Jakovljević je reagovala na današnju izjavu potpredsednica SSP Marinike Tepić koja je pitala ,,da li su tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika koji je policija zaplenila pre nekog vremena, a na kome se nalaze fotografije i snimci nagih i maloletnih devojčica. Da stvar bude gora, radi se o maloletnim ćerkama Palminih najbližih saradnika koji se u ovom momentu nalaze na najvišim javnim funkcijama u Jagodini”.

Ona je navela da će svoj iskaz dati Tužilaštvu u Kraljevu u petak u 11 časova, te potvrdila da je ,,jedan od svedoka podneo i krivičnu prijavu protiv Dragana Markovića Palme zato što je neovlašćeno otkrio njegov identitet.

Foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *