PALMA U PARALIJI NA MOTORU, OVOG PUTA BEZ DAČIĆA

JAGODINA-Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma došao je u Grčku, u Paraliju, gde će od 3 – 7. juna biti domaćin delegaciji od 600 članova od kojih su njih više od 500 lekari iz 25 medicinskih centara, opštih bolnica i domova zdravlja širom Srbije. Palma je svojevremeno obećao da će organizovati putovanje lekara u Paraliju u znak zahvalnosti za njihovu beskompromisnu borbu protiv pandemije COVID 19. Troškove ovog putovanja Palma je obezbedio od donatora tako da ni jedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada Jagodine. Palma je danas sa saradnicima na motorima obišao smeštajne kapacitete u kojima će biti smeštena ova brojna delegacija i konstatovao je da je sve spremno za doček naših lekara i njihov odmor. Srpski lekari će se, sigurni smo, prijatno osećati i dobro provesti. Restorani i prodavnice su otvorene, puno je terasa i kafića u Paraliji. Ovo poznato letovalište se polako puni i turistima tako da je sve u najboljem redu. Ono što je malo pokvarilo utisak jeste činjenica da su u Grčkoj na snazi epidemiološke mere koje zabranjuju muziku, kako uživo tako i muziku sa uređaja, a znamo koliko Palma voli muziku i da je do sada uvek delegacijama bio priređivan bogat muzički program. Naravno mere koje je uvela vlada Republike Grčke će se apsolutno poštovati te ovog puta na žalost muzike neće biti.

Ono što nam je odmah zapalo za oko jeste da iza Palme ovog puta na motoru nije sedeo Ivica Dačić njegov koalicioni partner. Naviknuti da svake godine viđaju njih dvojicu na motoru u Paraliji, znatiželjni turisti se  pitaju gde je Dačić.

Naime Ivica Dačić, je ovih dana u službenoj poseti Moskvi i ovo će biti prvi put u poslednjih 10 godina da sadašnji predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije neće biti član delegacije u grčkom letovalištu Paraliji.

Sa Palmom su u Paraliji i narodni poslanici Jedinstvene Srbije Života Starčević i Đorđe Kosanić kao i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *