Foto Mlađan ivanović

JAGODINA- Rukometašicama  Jagodina preostalo je još 60 minuta do treće uzastopne titule i epiteta da su četvrtu godinu zaredom najbolja rukometna ekipa u Srbiji. Prošle godine nije proglašen prvak zbog prekida prvenstva, a Jagodinke sui male najbolji skor odigranih utakmica i osvojenih bodova.

Finalna serija plej-ofa Super rukometne lige za žene nastavlja se utakmicom u Kragujevcu večeras od 18 sati. Radnički dočekuje Jagodine. Aktuelne šampionke su u prvoj utakmici iskoristile prednost domaćeg terena i ostvarile su pobedu 30:26 (13:13). Obe ekipe imaju ogroman motiv i najavljuju pobedu. Jaodinke su znatno oslabljene zbog povreda i igraće sa osam rukometašica i dva golmana, dok Kragujevčanke imaju na raspolaganju svih 16 rukometašica.  Međutim, u igri je pehar namenjen šampionu države,a treća uzastopna titula je na dohvat ruke, tako da predaja za Jagodinke nije opcija. Kragujevčanke, predvođene iskusnim rukometašicama Stepanović, Kolak i Agatunović, te juniorskim i seniorskim reprezentativkama Srbije priželjkuje da u prvoj sezoni Superlige ostvare pobedu I nastave finalnu seriju.

Druga utakmica finala plej-ofa na programu je u utorak, 1. juna od 18:00 časova u direktnom prenosu na drugom programu Radio-televizije Srbije, kao i na video portalu putem LINKA.