Kragujevac Plaza – mesto za letnju šoping avanturu

Vreme je letnjih odmora i nezaboravnih letnjih momenata. Bez obzira na to da li ćete otputovati na neku plažu ili se odlučiti za obilazak zanimljivih mesta, Kragujevac Plaza šoping centar je pravo mesto da se pripremite za vrele julske dane.

Naša preporuka je da obavezno posetite naš “Summer sale” kutak, gde vas u periodu od 22. jula do 15. avgusta očekuje zanimljiva postavka, idealna za selfije. U saradnji sa Selfi muzejom, u našem centru ćemo postaviti neobičan eksponat u vidu istopljenog sladoleda, uz koji će posetioci moći da se slikaju. Naravno, ovo nije sve, spremili smo i zanimljive poklone. Tokom ovog perioda organizovaćemo i online konkurs, te pozivamo sve posetioce da se fotografišu kod sladoleda, da fotografije postave na svoje insta profile i taguju Plazu i Selfie muzej. Autore najkreativnih, koje biramo na nedeljnom nivou, nagradićemo vrednim poklonima. Na samom kraju, obradovaćemo jednog autora I glavnom nagradom – šoping karticom u vrednosti od 30.000 RSD.

Zato budite sa nama i ovog leta, jer pored sjajnih akcija, u našem centru vas čeka i sjajan izbor novih modela, aksesoara i obuće. Pravu šoping avanturu nemoguće je zamisliti bez sjajnih popusta, baš poput onih koje su ovog leta pripremili popularni brendovi. Posetioce u Kragujevac Plaza šoping centru čekaju brojna iznenađenja, među kojima su i vredne poklon kartice za kupovinu u centru.

To nisu jedini razlozi zašto je vrelo leto najbolje provesti u prijatno rashlađenom Plaza centru! Posle kvalitetne kupovine, ne propustite predah u nekom od restorana i kafića. Takođe, to je prilika i da se opustite uz najnovija filmska ostvarenja u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Najmlađi mogu da se zabave u igraonicama i 5D bioskopu, dok porodično uživate u sigurnoj atmosferi Plaza centra koju zvanično potvrđuje sertifikat o bezbednosti.

Više informacija o letnjim dešavanjima, poklonima i aktuelnim popustima u Plaza centru, potražite na sajtu ili Facebook i Instagram profilima centra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *