PODRŠKA VUČIĆU I SNS IZ REPUBLIKE SRPSKE I BJELJINE

BJELJINA-Zastupnici 26 udruženja iz Republike Srpske i Bjeljine potpisalo je pismo podrške parlamentarnoj listi Srpske naredne stranke i kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću za izbore 3. aprila.

-Udruženja iz Republike Srpske i Bjeljine pružaju punu podršku listi SNS I predsedniku Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima 3. aprila. Sve svoje resurse stavljamo na raspolaganje kako bi pobeda predsednika Aleksandra Vučića i liste SNS bila jača bila i ubedljivija. Jaka i snažna Srbija na čelu sa Vučićem znači nastavak podrške, kao i izgradnju snažnije i jače Republike Srpske, navodi se u pismu podrške udruženja iz Republike Srpske.

Skupu su prisustvovali funkcioneri SNS Novak Nedić i  Milan Stevanović. Teolog i predsednik Svepravoslavnog kampa prijateljstva Miloš Stojković rekao je da je podrška SNS u stvari podrška jednom velikom saboru za snažu,razvijenu i ponosnu svetosavsku Srbiju koje se ne stide ni preci, ni potomci. Srbiju koja obnavlja i puteve i fabrike, ali i hramove i svoju tradiciju.

Domaćin skupa i odbornik u Skupštini grada Bijeljina Milan Trninić pružio je punu podršku listi SNS i Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *