Izborna lista Zdrava Srbija – Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije, Solidarnost i pravda je prva koju je neka stranka ili koalicija predala Opštinskoj izbornoj komisiji opštine Čajetina za izbor odbornika u lokalnoj samoupravi na predstojećim izborima koji će se 2. juna održati i u ovoj opštini Zlatiborskog okruga. To je nastavak partnerske saradnje koju su ZS i PUPS već imali u nekoliko prethodnih mandata lokalne vlasti u Čajetini.

„Nadamo se dobrom rezultatu, u duhu domaćinskog odnosa prema svojim biračima, prema svojoj državi. U proteklom periodu smo se trudili da uradimo sve ono što je važno za građane opštine Čajetina i nadam se da će nam zbog toga oni i ovog puta pokloniti poverenje. Ekipi koja zna da radi, koja izvodi konkretne radove i investicije i koja na sopstvenom primeru pokazuje kako bi lokalna vlast trebalo da se odnosi prema svojim građanima i prema svojim biračima“ izjavio je predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Potreban broj od 200 potpisa je prikupljen za nepunih sat vremena, dodao je Stamatović, jer to radimo ustaljenom praksom i građani su prepoznali šta je naš tim uradio u prethodnom periodu. Nadam se da će nam građani pokloniti poverenje i za naredne četiri godine.

U kampanji ćemo raditi onako kako treba, kako mislimo da je najbolje za naše građane, na način da budemo od koristi svojoj opštini i svojoj državi, rekao je na kraju predsednik stranke Zdrava Srbija, čije je sedište upravo u Čajetini.