PROMOCIJA KNJIGE ADVOKATA MILOVANA MIKIJA STOJANOVIĆA

Jagodinski advokat Milovan Miki Stojanović promovisao je u Advokatskoj komori u Kragujevcu svoju prvu knjigu ,,Putovanje kroz život sa advokaturom“.  Za desetak dana knjiga će biti promovisna u Jagodini. Reč o autobiografskom delu, koje je Stojanović radio godinu dana od prikupljenog materijala tokom 32. godine advokature.

-Hteo sam knjigom zabeležiti u vremenu  tri oblasti koje sam stvarao – moju porodicu, advokaturu i Kosovo i Metohiju. Knjiga je posvećena mom sinu Nemanji Stojanoviću i u uvodnom delu sam naveo ,, anđele moj ti si sve što želim, a jedino što nemam“. Bio je za primer u svakom smislu i njegova najveća želja je bila da postane predsednik Advokatske komore Srbije, verujem da bi sve postigao što je želeo. Porodica mi sve znači u životu. Ćerka je moj naslednik u sportskom smislu, reprezentativka u fudbalu. Posle tragedije koja nas je zadesila, ona je odlučila da sačuva našu porodičnu advokatsku kancelariju i posle DIF-a, završila je Pravni fakultet. Pre mesec dana se porodila, postao sam deda, priča Stojanović.

On je vršio više značajnih funkcija u advokatskim komorama Kragujevca i Srbije, trentuno je zamenik predsednika Advokatske komore u Kragujevcu.