Ideal svake žene, a u poslednje vreme i muškaraca, je dostizanje i održavanje zdravog načina života, lepo telo, blistava koža i lice bar deset godina mlađe. Odgovor na ove zahteve ima antiaging klinika Dermomedica plus u Paraćinu i Beogradu, čiji je imperativ zdrav i lep izgled žena i muškaraca. Na čelu klinike je dr Snežana Miletić, vodeći specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije u Srbiji i regionu.
nena 8
-Rastuće potrebne za ulepšavanjem više nisu hir, već, među poslovnim svetom, potreba i nešto što predstavlja deo uspešne priče, pristojnost i svakodnevnu higijenu. Dermomedica je osnovana kao antianging centar i prerasla u kliniku sa dve jedinice u Paraćinu ulica Adakalska 13/4 i odnedavno u Beogradu u Kičevskoj ulici 13 A. Nega lica i tela, razne procedure za podmlađivanje, te vrhunska kozmetika francuske kuće Guinot, koja je broj 1 u svetu, čine osnovu našeg rada. Guinot kozmetiku rade samo ovlašćeni Guinot centri,a Dermomedica jedina u centralnoj, istočnoj i južnoj Srbiji sa tom licencom. Naši kozmetičari idu na posebne treninge i dobijaju sertifikate da bi mogli da primenjuju vrhunsku kozmetiku, tu nema priučenih i igranja sa pacijentima, kaže dr Snežana Miletić.
nena
Dermomedica se bavi kozmetičkim tretmanima za osvežavanje i podmlađivanje lica i tela. Hidradermija je dubinsko čišćenje i vlaženje kože. Hidralift tretman radi se u seriji i to je praktično trening za mišiće lica, beaute neuve je tretman kiselinama. Liftozom je interesantan tretman koji koriste profesionalci, pevačice i glumci pred medijski nastup, a reč je maski koja se nanosi na lice i podmlađuje bukvalno za deset godina.
nena 3
-Svaka žena može sebi da priušti neki od tretmana ulepšavanja , s obzirom da je reč o najkvalitetnijoj svetskoj kozmetici i tretmanima Guinot, centrala kompanije diktira određeni cenu, ali i vredi koliko košta. Međutim, zbog specifične situacije i socijalnog momenta u ovom delu naše zemlje Dermomedica ima dozvolu distributera da spusti cenu za 30 odsto. Zato najšira moguća populacija žena, ali i muškaraca, može sebi da je priušti. Guinot, inače, ima liniju profesionalne i kućne kozmetike, objašnjava dr Snežana Miletić.
nena 5
U Dermomedici možete dobiti od pregleda, preko dijagnostike kože, do manjih hiruških intervencija radio hiruškim nožem, zatim tretmane za podlađivanje lica, hijalurion filere, botoks, 3D, mezoniti, PRP ili tretman krvnom plazmom. Aquafiling je remodeliranje lica i inicijalno uvećavanje grudi i zadnjice. Reč je o zameni za operaciju.Mezoterapija, lipoliza ili neoperativno uklanjanje msnih naslaga, kao i najpopularniji tretmani povećanje usana i korekcija bora.
nena 6
-Dermomedica je dovela svet vrhunske kozmetike i tretmana u centralnu Srbiju. Zahvaljujući permanentnom praćenju novih tretmana i učestvovanju na vodećim svetskim kongresima plastične hirurgije, Dermomedica nudi korisnicima najnovije tretmane i kozmetiku, kao i dostignuća u svetu plastične hirurgije, ističe dr Snežana Miletić.