JAGODINA-Nepoznati počinilac je uz pretnju pištoljem od radnika menjačnice u Vivo šoping centru u Jagodini uzeo oko 240.000 dinara, saopštila je policija. Pljačka se dogodila prošlog ponedeljka oko 21.15.
-Radnica se pripremala da zatvori menjačnicu, kada je na vrata ušao tridsetogodišnjak , možda i mlađi,sa naočarima na glavi i pištoljem u ruci. Preko šaltera je zarpetio i zatražio je od radnice da mu preda sav novac. Ona je to i uradila i uključila pank taster, koji obaveštavas policiju o pljački. Međutim, razbojnik je pokupio novac u kesu, hitro izašao i izgubio se u nepozantom pravcu. Policija je stigla posle nekoliko minuta i odmah počela potragu, ali za sada bez uspeha, kažu jagodinski menjači i dodaju da je ovo drugo razbojništvo u kratkom periodu u ovdašnjim menjačnicama.

Drskog razbojnika su snimile kamere u manjačnici i kako dolazi i odlazi iz tržnog centra. Policija navodi u saopštenju da preduzima sve mere i radnje na identifikaciji i pronalaženju osumnjičenog za pljačku menjačnice u Jagodini.
Pre dve nedelje oplačkanaja menjačnica u centgru grada za vreme fudbalske utakmice Jagodina-Crvena zvezda. Tada je razbojnik oteo 1.500 evra. Policija traga za njim.