JAGODINA-SNS će u 2016 godini obezbediti skener za jagodinsku Opštu bolnicu, izjavio je predsednika gradskog odbora te stranke Nikola Radosavljević.
-Nemamo skener u Jagodini, kada samo to rekao u Ministarstvu zdravlja nisu mogli da veruju. Uputio sam dopis i maksimalno se angažovao. Obezbedićemo skener za preventivu. Osnovna stvar je da budemo zdravi, a sve ostalo doćiće samo po sebi, rekao je on na sednici Gro SNS.
svecasana sednica sns 1-jagodina-sns
Radosavljević je istakao da su prioriteti ,,mladi i stari, nezaposleni, sve su to prioriterti“.
-Socijalno pitanje je jako teško, ali gde su radno spospobni ljudi, koji stvaraju novu vrednost? E tu treba staviti akcenat da njih motivišemo da bolje i uspešnije rade. To je ključ za ostvarenje najbolje mogućih rezultata i da nemamo socijalna pitanja koja nas ugrožavaju, naglasio je on i dodao da je to bila poslednja svečana sednica Gro SNS u Jagodini u opoziciji.
-Sledeća svečana biće sednica Gro SNS je u Skupštini grada i sve vas pozivam da prisustvuteje toj sednici. Prema anketi ,,nepoznatog“ naručioca sprovedenoj u Jagodini i sa pristasnim pitanjima, ako bi sutra bili raspisani vanredni izbori za Jagodinu SNS bi pobedila, zaključio je Radosavljević.