JAGODINA-Članovi Gradskog odbora PUPS u Jagodini usvojili su u nedelju odluku da kolektivno sa svim članovima pređu u Jedinstvenu Srbiju, kao i da se članske karte PUPS vrate centrali u Beogradu.Međutim, iz PUPS negiraju to, jer je u subotu raspušten taj gradski odbor, te su članovi mogli da donesu odluku o pojedinačnom prelasku u JS, ali nikako kao odbor.
-Nezadovoljni odlukom Predseništva PUPS da izađe iz koalicije SPS-PUPS-JS, Gradski dobor odlučio je da kolektivno pređe u JS, gde će nastaviti rad kao partijska organizacija penzionera u sastavu te stranke. Članske karte PUPS vratićemo centrali u Beogradu, saopštio je predsednik jagodinskih penzionera Časlav Đorđević i dodao da ta stranka ima oko 1.000 članova u Jagodini.
Članovi bivšeg gradskog odbora jednoglasno su podržali ovaj predlog.
-Funkcioneri PUPS koji su bili u Jagodini u subotu uručili su odluku o raspuštanju gradskog odbora, odluku o isključenju Časlava Đorđevića iz PUPS, izvršili primoredaju i preuzumanje stvari koje su u vlasništvu PUPS. Sastanak koji je održan u nedelju mogao je da bude samo sastanak grupe građana koja je donela nekakvu odluku o svojoj aktivnosti, istakao je potpredsednik PUPS Momčilo Vuksanović i dodao da se veliki broj članona ne slaže sa ovim što je učinio isključeni Đorđević i želi da radi i budu aktivni i dalje u PUPS.
Predsednik Milan Krkobabić i Izvršni odbor još uvek nisu doneli konačnu odluku o povereniku, jer postoji veći broj kandidata.