ĆIĆEVAC-Prema podacima Opštinske izborne komisije u Ćićevcu, 13 odboričkih mandata pripalo je Pokretu za očuvanje opštine Ćićevac, 8 SNS i 4 NS. Na čelu tog pokreta je Zlatan krkić koji je na ovaj način dobio peti mandat da vodi tu opštinu. Taj pokret uputio je zahvalnost svim građanima koji su dali svoj glas tom pokretu.
– Hvala Vam što ste imali poverenja u nas. Hvala Vam što ste bili uz nas svih ovih godina. Hvala Vam i što ste danas uz nas, što nam verujete i što nas podržavate, stoji u saopštenju.
-Hvala Vam što niste poverovali u laži i obmane naših političkih oponenata. Mi nismo takvi i nikada nećemo biti. Nikada nećemo biti na vlasti tako što ćemo vređati i blatiti funkcionere drugih stranaka. Mi se ne bavimo prljavom kampanjom. Na društvenim mrežama se ne krijemo iza lažnih profila. Ne valjamo se u blatu i poštujemo naše političke protivnike. Ne ismevamo nikog, ne vređamo i ne kompromitujemo. A vi ste to dobro prepoznali, navodi se u saopštenju i poručuje ,,hvala vam što niste dozvolili da na vlast dođu oni koji bi sutradan našu opštinu predali Kruševcu”.
-Nastavićemo i dalje da se borimo za našu opštinu, za sve ljude koji žive ovde. Nećemo izneveriti vaše poverenje. Nećete se pokajati što ste svoj glas dali nama. Za četiri godine staćemo ispred vas i reći ćemo šta smo uradili i šta ćemo uraditi. Pričaćemo o rezultatima i planovima. Nećemo vam obećavati bolji život na svake dve godine. Nećemo pričati samo o budućnosti, izbegavajući priču o prošlosti, o onome što je bilo i o onome što smo uradili. Rukovodimo se principom političke odgovornosti, a ne principom obećanja.
I zato smo tu. U naredne četiri godine vodićemo računa o našoj opštini, zato što ste vi tako odlučili, zaključuje se u saopštenju tog pokreta.