PARAĆIN-Na tradicionalnom izboru za mis centralne Srbije u paraćinskom hotelu Petrus, koji je ujedno i zvanično polufinale izbora za mis Srbije, u organizaciji Mis Ju kompanije iz Beograda, pobedila je  Anđelija Rogić (22) iz Užica. Žiri je imao vrlo težak zadatak da izabare najlepše u konkurenciji 14 devojaka iz desetak gradova Srbije. Prva pratilja je  Lidija Radisavljević (22) iz Kragujevca, druga pratilja je  Julija Krsmanović (18) iz Čačka.  Lentu mis fotogeničnosti ponela je Ana Marković (23) iz Smederevske Palanke, a mis šarma je Mina Nitković (17) iz Gornjeg Milanovca.

– Presrećna sam, nadala sam se da uđem u top 5, ali ovo je za mene jedan od najsrećnijih dana u životu. Imala sam zaista  jaku konkurenciju i osećam se sjajno, izjavila je  Andjelija,najlepša devojka centralne Srbije, koja će se sa nekoliko devojaka sa ovog takmičenja naći i u finalu izbora za mis Srbije,krajem oktobra u Beogradu.

Pre toga  20  najlepših devojaka iz Srbije  imaće veoma ozbiljne pripreme, 3 nedelje boraviće i u poznatom grčkom letovalištu Porto Karas. Veoma uspešan domaćin ovog polufinala bio je hotel Petrus, jedan od najboljih i najekskluzivnijih hotela u centralnoj Srbiji.misice-paracin-g.j.