ĆUPRIJA-Ćuprijska publika ovacijama je pozdravila večeras povratak na scenu jedne od naših najboljih glumica Nede Arnerić. Ona je sa Feđom Stojanovićem igrala u pozorišnoj predstavi „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ u okviru 35. Matićevih dana. Predstava je rađena po tekstu Milana Radeta Nikolića i režiji Erola Kadića. Ipak, posle predstave ona nije mogla da se ne priseti teških trenutaka od pre četiri meseca i odnosa medija prema njenoj porodici.


-Čula sam da je bilo svakavih gadosti. Shvatila da se neke novine hrane tuđom nesrećom, to sam odavno znala, ali kada je na svojoj koži onda je to malo jače. Mislim da bi trebalo da se uvede nekakav red. Postoji svuda žuta štampa, ali ono je bio neukusno, razočarano je prokomentarisala ona.
Veoma se obradovala zbog dobrog prijema publike i zadovoljno konstatovala ,,nemam više šta da tražim, kada mi publika ustane na noge i to spontano”.
-Ovo je mala, intimna predstava, vidim da je uspešna i dobro prihvaćena, kazala je Neda Arenrić i dodala da joj nije teško pao izostanak sa scene, jer se dogodio upravo u vreme pozorišne pause.
-Početak je još jedne sezone. Bila sam na moru i lepo sam se odmorila proteklih meseci. Uželela sam se ove predstave jer je odigrana nekoliko puta. Osećam da ćemo je Feđa i ja igrati dok god budemo mogli i dok to budu trpele naše godine, kroz smeh i dobro raspoloženje pričala je ona o predstavi, zaključujući da je ,,ljubav večna, kao i da se predstva može igrati sa osamdeset godina” .
Neda Arnerić najavljuje da će u nastavku pozorišne sezone zaigrati i u ostalim predstavama koje su na repertorarima, kao i da je očekuje povratak u predstavu Zagrebačkog kazališta mladih ,,Živećemo bolje”. Nije htela da otkrije do kraja, ali, kako kaže, u planu su i ,,snimanja kamerom”.