JAGODINA-Najbolje predstave 7. Međunarodnog festivala Dečijih i omladinskih pozorišnih predstava u Jagodini su Nemušti jezik  u izvođenju OAP “Branislav Nušić” iz Malog Crnića i Beg u izvođenju CEKOM iz Zrenjanina, odluka je žirija u sastavu  dramski umetnici Milan Caci Mihailović  i Olga Odanović,a ispred grada domaćina Jelena Pavlović. Nagrade su dodeljene večeras, poslednjeg dana festivala, i za režiju, glavne ženske i muške uloge, epozode, scenografiju i kostim, kao i spcijalna nagrada. Književniku Peđi Trajkoviću iz Jagodine uručena je prestižna nagrade ,,Selimir V. Milosavljević”, koju dodeljuje DOPS.

Publika je u proteklih pet dana u dečijoj selekci videla predstave Ludo da ne može biti luđe –  Kreativni studio Čarolija iz Novog Sada, Nemušti jezik – – OAP “Branislav Nušić” iz Malog Crnića,Porodica Kremenko – Dom kulture iz Prijepolja, Svinjareva tajna  KC Gradsko pozorište iz  Smederevske Palanke I Slučaj Sare Smit. Rešen!  – Dramski studio “Petar Pan” iz Kragujevca.

U omladinskoj selekciji Beg –  CEKOM iz Zrenjanina, Staklena Menažerija – Dom kulture 25.maj iz Valandova u Makedoniji, Vodja- CUG teatar iz, Vranja, Teenage story- priča o odrastanju- DKC Deci na dar iz  Novog Sada i Životinjska farma – Pozorišna kuća culture iz Celje u Sloveniji.