PARAĆIN- Sveukupni pobednik 18. Međunarodnog sajama privrede u je Ravanica iz Ćuprije. U kategoriji marketinški nastup prvo mesto pripalo je autokući Tasić iz Jagodine, inovacije i kvalitet Kirkeš kolači iz Subotice i najuređeniji štand Čokolend iz Paraćina.

-Svi koji učestvuju došli su da pobede. Ravanica se polako otvara i u ime zaposlenih želim da se zahvalim na nagradi. Ovo je samo početak našeg predstavljanja potrošačima,  jer nas očekuju  sajmovi u Budvi, Beogradu i Novom Sadu. Posetioci sajma u Paraćinu bili su u prilici da probaju naše prozvode direktno sa linije, rekao je zamenik direktora Dragoslav Radović.

Za više od stotinu izlagača iz zemlje i regiona, bilo je zainteresovano nekoliko hiljada posetilaca, koji su imali prilike da zanimljiv asortiman proizvoda kupe po veoma povoljnim cenama. Na sajmu su napravljeni važni poslovni dogovori, održan je Sajam zapošljavanja, okrugli sto za preduzetnike a najboljima su dodeljena priznanja. Najsrećniji posetioci dobili su televizor, laptop i tablet. Sajam je održan u organizaciji opštine Paraćin, Turističke organizacije i Udruženja preduzetnika.

Razglednica iz Paraćina– Ovaj projekat se realizuje uz pomoć sredstava iz budžeta Opštine Paraćin