ĆIĆEVAC-Kompanija “Gumotehna” iz Ćićevca uspešno posluje već 35 godina, a osnovni zadatak je povećanje broja kupaca u zemlji i inostranstvu. Osnovna delatnsot je gumarstvo.

-Korektna saradnja, ulaganje u tehnologiju i kvalitetni proizvodi pomogli su nam da se izborimo za status jednog od najpriznatijih proizvođača u oblasti gumarstva. Nastavljajući trend razvoja i osvajanje tržišta kvalitetom svojih proizvoda i usluga “Gumotehna” je danas kompanija koja se prostire na preko 6000m² na auto–putu E-75 Beograd-Niš sa parking prostorom, vulkanizerskim servisom, motelom “Aleksandar”, mini-marketom, ističe vlasnik Radomor Savić.aleksandar_restoran_02

Gumotehna partnerima pruža visok nivo usluga, njen moto je  “Mislimo na kvalitet, to je naša budućnost”.

-U našoj najvećoj privatnoj fabrici se prizvode sve vrste dihtunga za aluminijumsku i PVC stolariju. Dihtunge proizvodimo od sirovine EPDM, postupak vulkanizacije sa silikoniranjem, što obezbeđuje odlično zaptivanje i vrhunsku elastičnost guma bez kidanja i pucanja sa garancijom od 20 godina, objašnajva naš sagovornik.

Višedecenijska tradicija, vrhunski stručnjaci, uvozne sirovine, dovoljna su garancija kvaliteta koji je potvrđen na strogim testovima u ovlašćenim institucijama.

-Dovoljno je da se donese tehnički crtež ili samo skica sa merama na osnovu kojih se pravi alat. Dogovorena količina dihtunga biće isporučena u najkraćem roku, jer fabrika ima najmodernije kompjuterizovane mašine čiji kapacitet je 2 tone gumenih profila dnevno, ponosno priča Savić.

Sve ove pogodnosti dovoljan su razlog zbog kog su se brojni proizvođači stolarije odlučili da koriste gumene profile iz fabrike “Gumotehna”. Preduzeže se razvija dinamično i postojano. Izlazi u susret potrebama svojih kupaca. Svakodnevno se radi na proširenju asortimana i daljeg rasta. U sastavu Gumotehne radi i motel Aleksandar.aleksandar_restoran_07

PROTEKTIRANJE GUMA – ŠTA JE TO?

Automobilska guma se sastoji od dva osnovna elementa: karkase i profila. Iako je karkasa najskuplji deo gume, jedina površina koja dolazi u dodir sa kolovozom jeste profil. Kad se profil istroši, vozilo može da sleti sa puta. Korisnik može da produži vek trajanja gume tako što se nalije novi sloj gazeće površine-protektor. Taj proces se naziva protektiranje.

Prednosti protektiranja su očigledne:

Guma neće biti nimalo oštećena, već će očuvati sve svoje karakteristike.

Protektor može biti izuzetno čvrst i otporan, a da zadovolji sve uslove rada i da se prilagodi svim vrstama puteva.

“Gumotehna” za protektiranje koristi protektore KRAIBURG i VIPAL koji se proizvode u različitim dezenima i širinama, tako da svaki kupac može da bude zadovoljan. Kvalitet ovih protektora je tako visok da može da garantuje uštedu u novcu.

Razglednica iz Ćićevca– Ovaj projekat se realizuje uz pomoć sredstava iz budžeta Opštine Ćićevacbaner-za-projekte-final-jpg