NIJE SVE TAKO CRNO IMA I BELO ! – Ovako se Srdjan Fila Filipović danas izvinio svojim biračima i pozvao ih da u subotu 11. marta dođu u Svilajnac i daju svoj potpis za Ljubišu Belog Preletačevića. Potpisi će se sakupljati u centru grada 10.00 do 16.00, a i duže.

Zašto ste odustali od kandidature i prešli u stranku ,,Sarmu probo nisi”, a već ste uspešno vodili kampanju u protekla  tri meseca?

Fila (suznih očiju):  Verujte da više nisam mogao da se borim sa troškovima. Zadužio sam se do grla. Preletanje u drugu stranku mi je bilo logično rešenje za nastavak političke karijere. A što se dugova tiče voleo bih da objavite da sam primoran da prodam njivu da bih se nekako vratio u žive. Inače njiva je površine 1.5 hektara na odličnoj lokaciji ka selu Kušiljevu do puta. Njivu ću prodati povoljno.Bitno mi je da ostanem u politici kad već nisam mogao da učestvujem u takmičenju Zvezda Granda.

Međutim, dobra je bila ponuda druge strane, ipak, od ministarskih fotelja očekuje se da povrate uložena sredstva?

Fila: Što se tiče mog transfera kod Belog, mislim da sam dobro prošao sa dve ministarske fotelje. Sa tom pogodbom mogao bih napokon da zamenim svoj porše za novi ferari. Nadam se da Beli neće zaboraviti na obećanje. To sam zaključio videvši njegove bele vunene čarape u kojima je ponosno šetao danas u Beogradu. U prestonici sam mu, takođe, pružio podršku tako što sam pozvao sve svoje starlete i klabere.

Fila očekuje veliki odziv građana iz Jagodine, Despotovca, Petrovca na Mlavi, Požarevca, Smederevske Palanke, Velike Plane da dođu u subotu u Svilajnac i daju potpise i podrže kandidaturu Belog za predsednika Srbije.