JAGODINA-Brzom akcijom policije uhapšen je razbojik i njegov pomagač, koji su danas oko 14 sati pokušali pljačku menjačnice MD Profit u ulici Narodnog fronta u Jagodini. Policija je lišila slobode počionica i njegovog pomagača u automobilu sa kojim su pokušali bekstvo iz grada. Hrabra vlasnica menjačnice Dragana M. uspela da se odbrani od razbojnika, koji u ruci držao nož, i istera ga iz objekta. U odbrani ona je zadobila povrede po licu, jer ju je razbojnik dva puta udario pesnicom.

-Pokušao je da pređe preko pulta, udarao me je i ja sam njega sa čim sa stigla. Kada je video da ne može da dođe do novca počeo je beži, kaže hrabra Dragana kojoj je ovo treći susret sa pljačkašima menjačnica.

-Ovo mi je treći put da me pljačkaju, sada sam dobro nastradala, lice mi je u podlivima. Ranije sam radila kod drugih poslodavaca. Otvorila sam svoju menjačnicu pre mesec dana, priča ona.

Inače, ovo je osma pljačka menjačnica u Jagodini za dve godine, neke od pljački policija je rešila i reč je mladićima koji su se zbog narkotika odmetnuli u razbojništvo.