JAGODINA-Posle utakmice 3. kola Čelendž kupa EHF Trofaiach-Jagodina 20:29 (11:15) na konferenciji za novinare govorili su predstavnici klubova. Revanš u subotu od 19 sati u Jagodini.

-Odlično gostoprimstvo, osećali smo se kao kod kuće, idealni uslovi za dobar rukomet, publika u hali nas je dočekala sportski i prijateljski. Mislim da će Trofaiach kao klub i ekipa napredovati zahvaljujući svemu tome. Vaše vreme tek dolazi. Mlada ste ekipa, ali imate veliku čast da imate ovako dobrog trenera. Nadam se da ćemo još dugo voditi sportske bitke na evropskim poljima, rekao je trener Jagodinki Igor Šulović.

-Oduševljen sam nastupom i sportskim ponašanjem Jagodine. Nadam se da će te dostići ciljeve. Nadam se da smo bili dobri domaćini, jer smo sve radili sa mnogo ljubavi i posvećenosti. Voleo bih da se često srećemo u evrokupovima. Hvala na fer i korektnoj borbi, istakao je terener Trofaiach Goran Vranješ.

-Čestitam svojoj ekipi na pobedi i zahvaljujem na fer i korektnoj igri domaćina. Gostoprimstvo je na visokom niovu, organizacija je fenomenalna, potrudićemo da i mi vam uzvratimo domaćinstvo, kazala je kapitenka Jagodinki Ivana Jevtić.

Jagodinke igraju u sredu poslednju utakmicu prvog dela domaće Super lige sa ekipom Bora od 17.30 u hali Jasa, a u subotu se sastaju sa Trofaiach u hali Jasa od 19 sati.