JAGODINA- Na osnivačkoj sednici udruženja „BUNT“ za predsednika jednoglasno je izabran Dušan Marković iz Jagodine, koji je široj javnosti poznat kao predsednik centralne oblasti Ravnogorskog pokreta i predsednik Studentske organizacije. Na prvoj skupštini prisustvovali su delegati iz Jagodine, Paraćina, Ćuprije, Batočine i Despotovca.

– „Inicijativa za osnivanje „BUNT-a“ krenula je pre nepuna dva meseca, a mi za to vreme nismo sedeli skrštenih ruku. Prikupljali smo u dva navrata novac za porodice sa petoro i više dece i podržali inicijativu za uvođenje „Tijaninog zakona“ i u toj akciji je samo u jagodinskom odboru prikupljeno oko  dve hiljade potpisa. Ovo je samo početak. Već početkom sledećeg meseca organizujemo turnir u malom fudbalu koji će biti humanitarnog karaktera, a gledaćemo da se održi u svim gradovima u kojima imamo opštinske odbore,rekao je  Marković.

Skupšina je usvojila statut i program udruženja, za potpredsednike izabrani su Racić Aleksandar iz Jagodine, Miloš Jovanović iz Paraćina, Nemanja Pavlović iz Batočine i za generalnog sekretara izabran je Boris Lukić iz Paraćina.