PARAĆIN-Nekadašnji predsednik paraćinskih naprednjaka Jovica Rajić, sada šef odborničke grupe Samostalni naprednjaci, koja se izdvojila od odbornika SNS, izjavio je da je lokalno Povereništvo te partije ,,potpuno dezorjentisano, bez ikakvog cilja, ideje i opipljivih rezultata, stranačka infrastrukturu ne postoji, fabrikuju se laži”

-Za to  su iskoristili prisustvo člana IO SNS Aleksandra Senića, koji je izneo niz neverovarnih neistina i poslužio kao marioneta i glasnogovornik Povereništva, a da predhodno nije proverio brojke i rezultate. Samnom na čelu SNS je 2016. godine na parlamentrnim izborima osvojio 62 odsto ili 18.509 glasova, a 2017. godine na predsedničkim izborima povereništvo 64 odsto ili 15.159. glasova. Razlika je 2 odsto, a ne kako Senić kaže tri puta. Senić i povrenici previđaju da činjencu da je za godinu dana izgubljeno 3.400 glasova, rekao je Rajić.

On konstatuje da povereništvo nije položilo ispit i kao davljenik se hvata za slamku, jer je javna tajna da je SNS u Paraćinu privatizovana i da deluje isključivo u ličnom interesu.

-Najbolja potvrda da povereništvo nema kredibilitet je da je od 14 odbornika 10. napustilo odborničku grupu, istakao je Rajić i dodao da odbornici Samostalnih naprednjaka podržavaju Aleksadnra Vučića i SNS na republičkom nivou.

On je upozorio centralu stranke da ne naseda da priče o sjajnim rezultatima i najavio da će ta odbornička grupa glasati u lokalnom parlamentu za sve dobe predloge koji dolaze sa bilo koje strane.